StoryEditorOCM
ForumBRAVO

Čak dvoje Hrvata pogodilo sedmicu na Lotu! Danas su došli po dobitak i otkrili kako biraju sretne brojeve

Piše Piše PSD
27. prosinca 2023. - 16:58

Dvoje igrača Lota 7, koji su 6. prosinca pogodili sedmicu, stigli su na glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije. Svatko do njih podigao je svoj dobitak od 575.118,16 eura.

Oboje dobitnika su svoje listiće uplatili na Tisku. Jedan listić sa četiri kombinacije Lota 7 odigrala je dobitnica iz Zlatara, a jedna od šest odigranih kombinacija bila je sretna za dobitnika iz Vukovara.

Brojeve koji su im donijeli sreću, oboje biraju kombinirajući važne datume poput rođendana i godišnjica, s nasumičnim brojevima.

image

Ana Klaudija Stilinović

Vedran Peteh/Cropix

- Igram skraćene sisteme i ponekad koristim opciju QuickPick - podijelio je dobitnik iz Vukovara.

On je za svoj dobitak saznao provjeravajući teletekst stranice uz svoje najmilije: "Sa svojom obitelji sam, kao i obično, provjeravao rezultate na teletekstu, a kad sam shvatio da u jednoj kombinaciji imam pogođenu sedmicu ostao sam, blago rečeno, u šoku", rekao je dobitnik.

Njegovi bližnji pomogli su mu ponovno provjeriti listić kako bi se uvjerili da je upravo on sretni dobitnik, nakon čega je uslijedilo zajedničko veselje.

image

Maja Kolak

Vedran Peteh/Cropix

Višestruke provjere listića radila je i dobitnica iz Zlatara koja je preko interneta provjeravala izvučene brojeve pa se ugodno iznenadila:

- Naravno da sam se iznenadila, odmah sam obavijestila svoje bližnje koji su također ostali u pozitivnom šoku. A ja sam se samo smijala i taj dan nisam uspjela zaspati od uzbuđenja“ priznala je dobitnica.

Večeras je novo izvlačenje Lota 7.

27. travanj 2024 18:42