StoryEditorOCM
ForumIVANA ILIĆ

Dankina majka oglasila se prvi put nakon nestanka: ‘Pogledala sam snimku. Mobitel? Bio je na vještačenju. Da je tako...‘

Piše Vijesti SD
2. travnja 2024. - 13:03

Potraga za malenom djevojčicom Dankom Ilić, koja je nestala prije tjedan dana u Banjskom Polju i dalje traje. Policija neprestano pretražuje mjesto nestanka, analizira sve tragove, a jedan dio istrage usmjeren je i na video koji je srpski državljanin snimio u Beču, a na kojem se navodno nalazi nestala Danka, prenosi Dnevnik

Ivana Ilić, majka nestale djevojčice, prvi put od kada je Danka nestala otkriva za Nova.rs je li pogledala snimku na kojoj je navodno djevojčica, ali i koliko je pogađaju medijska nagađanja da iza djetetovog nestanka stoji upravo ona.

Ivana navodi da su suprug i ona zajedno, da se bore svaki dan da im se dijete što prije vrati kući, ali i da danima o njoj izlaze brojne neistine.

"Držimo se koliko možemo, samo da se Danka što prije pronađe. Čekamo da se sve ovo završi, nadamo se najboljem, a onda ćemo se suprug i ja oglasiti javno, i odgovoriti na sve uvrede, prozivke, nebuloze. Zato se mi ne oglašavamo. Bole me sve te spekulacije, bacanje krivice na mene i supruga", navodi potištena Ivana.

Ivana nam otkriva šta se krije iza pisanja pojedinih tabloida da je vještačenjem njenog mobitela otkriveno da je pretraživala granične prelaze s Rumunjskom, ali i koliko može kazneno odgovarati.

"Mobitel je bio na vještačenju, samo ću to reći. Da je tako, ja ne bih bila majka koja traži svoje dijete, moj status bi bio drugačiji. Samo da se Danka vrati živa i zdrava, a onda ćemo o svemu progovoriti", kaže Ivana za Nova.rs.

Na pitanje da li je pogledala snimku iz Beča, na kojoj je navodno njezina kćer, Ivana je odgovorila potvrdno.

"Snimku sam pogledala, ali zbog tijeka istrage ne smijem komentirati. Policiji svaka čast, ljudi ne spavaju, danonoćno traže. Nadam se da ćemo što prije zagrliti naše dijete", navodi majka nestale Danke i kaže da na drugu opciju, osim da je njezino dijete dobro, ne želi ni pomisliti.

13. travanj 2024 01:47