StoryEditorOCM
ForumPLJUŠTE REAKCIJE...

Dejan Lovren se oglasio putem Twittera objavom fotografije koja jasno sugerira što misli o presudi Đokoviću; ovaj u 12.30 napušta Australiju

Piše SN
16. siječnja 2022. - 10:58

Nakon presude australskog Federalnog suda po kojoj Novak Đoković mora napustiti zemlju, slijevaju se reakcije sa svih strana.

Među prvima koji su se oglasili našao se i hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren, koji je svih ovih dana stalno davao podršku srpskom tenisaču. Lovren je na Twitteru objavio fotografiju koja jasno sugerira što misli o presudi, uz poruku: 'Australija je pala!'

Putem Instagrama se oglasio i Novakov otac, Srđan Đoković, koji je napisao: 

"Završio je pokušaj atentata na najboljeg sportaša svijeta, 50 metaka Novaku u prsa - on nakon svega daje podršku mladom igraču od 17 godina. Eto, to je Nole, čovjek, brat, vidimo se u Parizu."

Nick Kyrgios, koji se također u cijelom cirkusu svrstao na Đokovićevu stranu, objavio je na svom Twitteru emotikon na kojem se hvata za glavu.

Prema napisima australskih medija, Đoković će uskoro napustiti Australiju. Točnije, u 12.30 prema srednjeeuropskom vremenu, kada mu polijeće zrakoplov za Dubai.

16. travanj 2024 11:26