StoryEditorOCM
ForumEVO GA OPET

‘Dobro jutro Zorane, u nedjelju si nam pokvario obiteljski ručak najavljujući moje hapšenje...‘

Piše vijesti
10. travnja 2024. - 08:55

Nastavlja se prepucavanje putem društvenih mreža između predsjednika RH Zorana Milanovića i HDZ-ovog ministra mora, prometa i infrastrukture Olega Butkovića.

Butković je jutros na svom Facebooku objavio još jedan status u kojem se obraća Milanoviću.

- Dobro jutro Zorane, u nedjelju si nam pokvario obiteljski ručak najavljujući moje hapšenje jer sam navodno izgradio lukobran u Povilama, gdje moj otac ima restoran. Zahvaljujući županu Zlatku Komadini, članu tvoje stranke, jučer si razotkriven kao najobičniji lažljivac. Je li te bar malo sram?

P.S. Još čekam tvoje odgovore na moja dva pitanja. Kad budeš konačno odlučio odgovoriti, vodi računa da su u laži kratke noge.

Srdačan pozdrav, Oleg, napisao je Butković na Facebooku uz video snimku izjave Zorana Milanovića u kojoj ga novinari pitaju ima li dokaze za korištenje državnog novca i oca Olega Butkovića.

- Nemam dokaze, ali mogu li vam ponuditi rješenje? Dakle, imate birtiju čiji vlasnik je Butković. Imate more, hrvatsko. Jadran. I imate ispred te birtije veliki lukobran koji ju štiti od valova. Pronađi uljeza. Imam li dokaze..., kazao je Milanović.

Slijedi izjava Zlatka Komadine, koji kaže da je lukobran napravljen u Povilama jer je bio u raspadnom stanju. Financiranje je išlo iz EU, a projekt je vodila Lučka uprava Novi Vinodolski iz Crikvenice, rekao je i odgovorio na pitanje novinara je li na bilo koji način pogodovao Butkoviću.

- Ni na koji!

22. lipanj 2024 05:05