StoryEditorOCM
ForumZADARSKA BAJKA

Dominik Livaković i njegova Helena kao iz kultnih 007 filmova: objavljene dosad neviđene fotografije s vjenčanja našeg reprezentativca

Piše Nina Glučina Ramadža
23. lipnja 2022. - 18:38

Hrvatski reprezentativac Dominik Livaković nedavno je izrekao sudbonosno 'da' dugogodišnjoj djevojci Heleni Matić koja je napokon objavila i fotografije s najvažnijeg dana u njihovom životu.

Fotografije neodoljivo podsjeća scenu iz popularnih James Bond filmova. Dominik je u odijelu izgledao kao najpoznatiji tajni agent, a Helena je sve oborila s nogu.

Komplimenti su pljuštali u komentarima.

'Helena, za tvoj styling: " sa tako malo tako si puno rekla"!!! Najljepsa mladenka!!!', 'Mislim kako je ovo jedan od najcool vjenčanih photoshoota koje sam vidjela u životu' i 'Jel ovo snimanje novog James Bondaa' neki su samo od brojnih komentara Heleninih pratitelja.

Podsjetimo, par se vjenčao u katedrali sv. Stošije u Zadru, Domjenak je organiziran u lounge baru The Garden, a zabava se kasnije nastavlja u Falkensteiner Resortu Punta Skala.

image
Luka Gerlanc/Cropix

Vratar hrvatske reprezentacije i njegova novopečena supruga za prvi ples su odabrali pjesmu "Jel' ti reka 'ko" Petra Graše, koji je i nastupio na vjenčanju, a na tijekom večeri je nastupio i Saša Matić.

 

18. travanj 2024 01:37