StoryEditorOCM
ForumIVANA PARADŽIKOVIĆ

Emotivna objava posvećena ženi čija je sudbina rasplakala Hrvatsku: ‘Možete je vrijeđati, proklinjati, kamenovati, ali ona će i dalje prihvaćati sve udarce‘

Piše MOZAIK SD
8. svibnja 2022. - 17:04

Kada je prije četiri dana objavila post o svojoj trudnoj prijateljici Mireli Čavajdi kojoj su liječnici odbili prekinuti trudnoću u šestom mjesecu trudnoće iako beba koju nosi boluje o malignog tumora i šanse za preživljavanje su izrazito male, voditeljica Ivana Paradžiković vjerojatno nije mogla ni zamisliti koju buru će ova priča izazvati u javnosti. No, bura i dalje ne jenjava, štoviše dobiva orkansku snagu, a Ivana je Majčin dan iskoristila da javno čestita svoj prijateljici na hrabrosti.

- Možete je vrijeđati, proklinjati, kamenovati i spaliti na lomači...ali ona će i dalje stajati uspravno prihvaćajući sve udarce. Ona je majka, a to joj daje nadljudsku snagu. Zaštitit će svoje najmilije od patnje i boli. Iako to znači da će joj srce puknuti. Zapravo, već je odavno puklo...ali ona i dalje hrabro i ponosno stoji.

Ona spašava svog sina života osuđenog na patnju... Sve velike promjene započinju pojedinačnim činom hrabrosti. Moja prijateljica Mirela učinila je svoj. Ona je Majka hrabrost i ja sam beskrajno ponosna jer ona vodi bitku za sve nas - napisala je Paradžiković izazvavši lavinu komentara podrške.

24. travanj 2024 02:32