StoryEditorOCM
ForumFOTO: U TIJEKU HRVATSKO VJENČANJE GODINE

Franka u dizajnerskoj vjenčanici oduševila sve prisutne, Ćorluka nije skidao osmijeh s lica...

Piše Jutarnji.hr
21. srpnja 2018. - 20:05
corluka_batelic8-210718

Prvi uzvanici, kao i sam mladoženja, pojavili su se ispred crkve u Balama, gdje je u tijeku hrvatsko 'vjenčanje godine'. Uoči ulaska u crkvu naš je fotoreporter snimio Vedrana Ćorluku, njegovog oca, majku Franku Batelić i druge uzvanike... Negdje oko 17.30 pred crkvu je u Lancijinom oldtimeru stigla i mlada, koja je oduševila sve prisutne u svojoj dizajnerskoj vjenčanici. Od Vedranovih suigrača iz Rusije, na prednji ulaz crkve zasad je ušao Ivan Perišić sa suprugom i kćerkicom...

Pogledajte kako je izgledalo vjenčanje u crkvi:

 

- Kod Franke mi se svidjelo sve, i to od prvog trenutka kada sam je upoznao. Svima želim da pronađu ono što sam ja pronašao u mojoj Franki - davno je u jednom razgovoru rekao Vedran Ćorluka, koji će se sa svojom dugogodišnjom djevojkom Frankom Batelić uskoro vjenčati u istarskim Balama.

 

Dvadesetpetogodišnja pjevačica i njezin sedam godina stariji dečko vjenčane zavjete odlučili su razmijeniti nakon završetka Svjetskog prvenstva, a svadba će biti održana na imanju Meneghetti. Na istome mjestu vjenčali su se svojedobno Severina i Igor Kojić te Nina Badrić i njezin bivši suprug Bernard Krasnić.

Svatove koji su došli proslaviti krunu Frankine i Vedranove ljubavi zabavljat će Tony Cetinski, koji inače rijetko nastupa na pirovima, ali je zbog Vedrana i Franke, čiji je on dugogodišnji glazbeni uzor, odlučio napraviti iznimku.

- Ponosan sam što su mene izabrali da im pjevam na svadbi. Ja ću nastojati da se na vjenčanju svi dobro zabave, a najbitnije je da Vedran i Franka budu sretni i da ta svadba prođe lijepo te da kasnije u životu taj brak bude sretan! - istaknuo je Tony uoči vjenčanja pjevačice koja ga je kao curica gledala dok je nastupao na Eurosongu i upravo tada odlučila da će se i sama u životu jednog dana baviti glazbom...

26. travanj 2024 12:18