StoryEditorOCM
ForumFOTO: KOBNI NOĆNI IZLAZAK TROJICE MLADIĆA

Golfom se zabili u stup pa probili ogradu i uletjeli u dvorište obiteljske kuće, svi su u teškom stanju

Piše Zadarski.hr
22. travnja 2018. - 12:17

U noći sa subote na nedjelju, pola sata nakon ponoći, došlo je teške prometne nesreće u Ulici Hrvatskih branitelja u Požegi u kojoj su, kako doznaje portal Požega.eu, teško ozlijeđena trojica mladića.

Prema riječima očevidaca, mladići su bili u osobnom vozilu VW golf požeških oznaka kojim su se kretali iz pravca Velike prema Požegi. Iz još neutvrđenih razloga izgubili su nadzor nad vozilom te su sletjeli s ceste, udarili u betonski stup i probili ogradu završivši u dvorištu jedne obiteljske kuće.

Od siline udarca ispao je motor iz vozila koje se prevrnulo na krov. Vozilo su zaustavila stabla koja su spriječila udarac u kuću.

Na mjesto nesreće izašli su djelatnici Javne vatrogasne postrojbe grada Požege koji su uz pomoć medicinskih ekipa izvukli unesrećene iz vozila. Ozlijeđeni mladići prevezeni su vozilima hitne pomoći u požešku bolnicu.

Glasnogovornica Policijske uprave požeško-slavonske Nikolina Janković, koja je došla na mjesto prometne nesreće, potvrdila je za Požega.eu da je u prometnoj nesreći sudjelovalo osobno vozilo VW Golf te da su tri osobe prevezene u bolnicu. Nije mogla potvrditi o kakvim se ozljedama radi za što je rekla da će biti poznato po dovršetku očevida.

18. travanj 2024 02:32