StoryEditorOCM
ForumPONAŠAJTE SE NORMALNO

Građani Srbije navalili na supermarkete, Vučić im se obratio: "Nemojte nasjedati na trikove, bit će dovoljno hrane, benzina, svega... Nismo u ratu"

Piše PSD
4. ožujka 2022. - 11:58

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima putem Instagrama i im poslao važnu poruku.

U zemlji se podigla panika oko rata u Ukrajini, pa je ustvrdio da Srbija nije u ratu, niti će biti te dodao da je osigurala sve potrebne resurse.

U Srbiji gužva po supermarketima: nakon Vučičevog govora svi krenuli kupovati zalihe za krizno razdoblje

"Poštovani građani Srbije, Srbija nije ni u kakvom ratu, niti će biti. Srbija će sačuvati mir i stabilnost i molim vas, poštovani građani Srbije, nemojte nasjedati na trikove, provokacije i besmislice koje govore da nemamo dovoljno nafte, naftnih derivata, da provjeravate skloništa, da neće biti dovoljno hrane.

Bit će dovoljno hrane, benzina, svega što nam je potrebno u budućnosti, jer odgovorna i ozbiljna srpska država za to se pobrinula. Dakle, nema potrebe da bilo gdje žurite, da bilo što tražite, ponašajte se normalno kao i svakog drugog dana jer čuvat ćemo mir i gledat ćemo kako da srpska ekonomija ubrzano napreduje. Hvala vam na poštovanju i vjeri u srpsku državu. Živjela Srbija", rekao je Vučić u videoporuci.

08. svibanj 2024 21:25