StoryEditorOCM
ForumODE DUMBOVIĆ

Gradonačelnik Petrinje i ljubitelj skupocjenih marki je u uredu imao i jacuzzi. Postavio je i novu kuhinju, a onda izgubio izbore...

Piše PSD
16. lipnja 2021. - 13:27

Prije nekoliko dana izvršena je službena primopredaja izvršne gradske vlasti u Petrinji između dosadašnjega gradonačelnika Darinka Dumbovića (Reformisti) i novoizabrane gradonačelnice Magdalene Komes (HDZ), prenosi Slobodna Dalmacija

U privremenom sjedištu gradske uprave novu je gradonačelnicu i njezina zamjenika Ivana Prskala njezin prethodnik sa suradnicima dočekao cvijećem. Nešto kasnija primopredaja bila je uvjetovana ponovljenim izborima na jednom izbornom mjestu.

Dumbović je spomenuo nekoliko projekata koji su u tijeku ili pred završetkom, napomenuvši kako će njihovo financiranje biti veliki problem. Posebno je spomenuo obvezu obnove i revitalizacije života. Također je najavio svoje privremeno povlačenje zbog privatnih planova, uz napomenu da će koristiti mogućnost primanja šest plaća. Ipak nije isključio povratak u politiku, navodi HRT.

image
Bruno Konjević/Cropix

Dumbović tvrdi da kostura iz ormara neće biti, a RTL neslužbeno doznajemo da ih već ima. Grad je navodno u minusu više od devet milijuna kuna, a na računu ima tek 700 tisuća. Rok za isplatu plaća je sutra, a one iznose oko tri milijuna.

Čak će i Dumbović idućih šest mjeseci i dalje biti na platnoj listi grada.

Znači, primat će punu plaću?

"Da, da", potvrdio je Dumbović za RTL.

Na pitanje hoće li to doista konzumirati, potvrdio je i podvukao:

"Da, da obavezno! Žao mi je što nije 12."

I dok je isplata plaća pod upitnikom, neslužbeno doznajemo da je 20-ak dana prije izbora u gradskoj upravi postavljena nova kuhinja.

Koristio ju je navodno bivši gradonačelnik, koji se s posla odvezao s automobilom kojeg nema u imovinskoj kartici. Izvori RTL-a kažu da glasi na njegovu snahu.

U prilogu HRT-a se vidi i kada - jacuzzi koja se nalazi u gradskoj upravi. Nije poznato je li je koristio bivši gradonačelnik...

image
iji ij

S obzirom na to da su Dumbovića u mjesecima nakon potresa pratili foto-reporteri postalo je jasno da je bivši gradonačelnik Petrinje ljubitelj skupocjenih odjevnih marki, piše Index.

Dumbović se tako pojavljivao u jakni s logom luksuznog dizajnera Philippa Pleina. Cijene jakni se na webshopu tog luksuznog brenda kreću od 98 eura do 2650 eura. Dubović je tvrdio da ju je platio 2000 kuna na sniženju. 

Pojavljivao se u još jednoj jakni Philippa Pleina te u jakni Paul&Sharka. 

26. travanj 2024 14:47