StoryEditorOCM
ForumPOPULARNA SERIJA

Hoće li Ferit preživjeti? Počelo snimanje novih epizoda ‘Zlatnog kaveza‘, iznenadit će vas koji likovi odlaze iz serije

Piše Scena SD
5. rujna 2023. - 08:24

Serija ‘Zlatni kavez‘ koja se ovog ljeta emitirala na Novoj TV postala je najprodavanija serija u Turskoj za inozemno tržište.

Istinita priča o djevojci iz Gaziantepa koju obitelj prisilno uda za bogatog istanbulskog momka veliki je hit gdje god se prikazuje. Samo u Hrvatskoj dogodovštine Ferita i Sejran pratilo je više od pola milijuna gledatelja.

Otkrivamo kako će završiti ‘Zlatni kavez‘! Gledatelje u Turskoj šokirala smrt omiljenog lika: ‘Ne možemo vjerovati...‘

U petak je na Novoj TV emitirana posljednja epizoda prve sezone serije u kojoj je Tarik upucao Ferita. On leži krvav na ulici dok ga uplakana Sejran grli i u jednom trenutku zatvara oči. Umire li Ferit...?

image

Nova TV

Mert Ramazan Demir

Fanovi mogu odahnuti jer sudeći prema najavi koja je objavljena prije nekoliko dana i već ima milijunske preglede Ferit je preživio, a glumac Mert Ramazan Demir ostaje u seriji.

Najava prikazuje kako se sprema njegovo vjenčanje sa Sejran.

Inače, seriju će napustiti likovi Pelin i njezine majke koje više nisu dio ovog projekta. Pretpostavlja se da se Pelin utopila u Bosporu počinivši samoubojstvo.

Od novih likova stižu kćer Halis Age i njezin sin koji će unijeti dodatnu pomuntnju u ionako već burne živote obitelji Korhan.

Druga sezona ‘Zlatnog kaveza‘ počela se snimati u Istanbulu prošlog tjedna, a u Hrvatskoj ćemo na te epizode morati pričekati navjerojatnije do Nove godine ili ćemo ih gledati tek idućeg ljeta.

25. lipanj 2024 15:49