StoryEditorOCM
ForumŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za ponedjeljak: Blizanci, ne posuđujte novac! Škorpione čeka privlačna ponuda, Jarcima se smiješi promaknuće

Piše Mozaik SD
12. veljače 2024. - 08:48

OVAN

Nemojte zapostavljati društveni život. Budete li izbjegavali prijatelje i smišljali lažne isprike, nemojte se začuditi ako vam se s vremenom mnogi prestanu javljati i ostave vas.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

BIK

Ako vas netko naljuti ili povrijedi, pokušajte mu mirnim putem objasniti što vam je zasmetalo. Izbjegavajte povišene tonove, prepirke i emocionalne ucjene.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

Trebat će vam mir i samoća, ali nećete pronaći koji tren samo za sebe. Mnogi će nešto zahtijevati od vas, što nećete imati srca odbiti. Ne posuđujte novac ljudima kojima ne vjerujete.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

RAK

Nailazit ćete na izazove koji će iziskivati strpljivost i samokontrolu. Planovi se neće ostvarivati kako biste željeli. Ostanite sabrani i smislite rezervno rješenje. Pazite se grlobolje i upale sinusa.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 2

 

LAV

Strpljivost i tolerancija neće vam biti jače strane. Izbjegavajte zadatke koji zahtijevaju timski rad. Posvetite se aktivnostima koje možete obavljati sami. Vezani, ne gušite dragoga ljubomorom.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

DJEVICA

Poželjet ćete osvježiti izgled stana, ali izbjegavajte veće preinake. Ne budete li pazili, mogli biste se naći u financijskoj atisci. Mnogi će se odlučiti na prestanak pušenja ili zdraviju prehranu.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

VAGA

Partner će vas frustrirati prevelikim zahtjevima i konstantnim kritikama. Imat ćete dojam da vas namjerno provocira pa ćete mu se suprotstaviti. Ako čeznete za poslovnim uspjehom, otvaraju vam se nove mogućnosti.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4


ŠKORPION

Primit ćete zanimljivu ponudu koja će uključivati privremenupromjenu mjesta boravka. Pažljivo promislite o svemu prije no što donesete odluku i posavjetujte se s obitelji i prijateljima.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

Netko bi vam mogao izraziti naklonost, što će vas ostaviti zatečenima. Nećete znati kako reagirati jer ste vjerovali da u vama vidi samo prijatelja. Ako ste napeti, pomoći će vam popodnevni san.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

U ljubavi predstoje uzbudljive promjene. Samci bi mogli pronaći srodnu dušu, dok će parovi razgovarati o braku ili prinovi. Na poslu vam raste popularnost i izgledi za napredak.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

Ugodna druženja pružit će vam mnogo razloga za zadovoljstvo. Ako ste solo, postat ćete pristupačniji za flert. Muče li vas kronične tegobe, obratite više pažnje na hranu i pijte vitamine.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

Ako ste samac, upoznat ćete zanimljivu osobu u školi, na fakultetu ili tečaju. Brzo ćete osjetiti povezanost, koja će vas uvjeriti da bi se iz vašeg odnosa moglo razviti više od prijateljstva.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

19. veljača 2024 08:56