StoryEditorOCM
ForumŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za srijedu: Ovnovi družite se s dragim ljudima, Bikove kolege cijene, Rakovi će početi štedjeti

Piše Piše MOZAIK SD
6. ožujka 2024. - 08:09

OVAN

Nemojte se osamljivati. Druženje s dragim ljudima bit će najbolji način održavanja dobrog raspoloženja. Godit će vam i duga šetnja ili rad u teretani. Tamo biste mogli upoznati vrijednu osobu.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

BIK

Kolege će vas cijeniti i u više navrata tražiti savjete, dok bi vas nadređeni mogao postaviti za svoju neslužbenu desnu ruku. Ojačajte imunitet opuštanjem i vitaminskim dodacima prehrani. 

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

BLIZANCI

Željni ste romantičnih iskustava. Samci će se upustiti u flert sa znancem i brzo shvatiti da imaju puno dodirnih točaka i potencijala za kvalitetan odnos. Mlađi Blizanci trebaju više poštivati autoritete.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

RAK

Školarci i studenti, iskoristite dan za učenje i pripremu ispita. Sjajna koncentracija pomoći će vam da lakoćom upijate nova znanja. Nestabilne novčane prilike potaknut će vas na štednju.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

LAV

Svidjet će vam se netko zauzet ili iz drugog razloga nedostupan. Pazite da se ne upletete u zamršen ljubavni trokut koji bi vam donio komplikacije. Neki će primijetiti prve simptome prehlade.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

DJEVICA

Bit ćete zaokupljeni poslovnim brigama pa nećete imati volje ni vremena za druženje. Bližnji će biti ravnodušni prema vašim problemima pa bi moglo doći do nesuglasica. Moguća je glavobolja.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

VAGA

U romantičnom ste raspoloženju. Razveselit ćete voljenog znakom pažnje, na što će vam on uzvratiti istom mjerom. Neki će se se prepustiti uživanju u hrani i piću bez mjere. Poremetit ćete si težinu.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

ŠKORPION

Najradije ćete provoditi slobodno vrijeme kod kuće. Neće vas privlačiti izlasci i druženja, već ćete jedva dočekati priliku da se opuštate uz omiljene serije i filmove. Mnogi će se posvetiti partneru i djeci.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

Razdražljivi ste i lako započinjete rasprave. Kritizirat ćete bližnje oko svake sitnice pa će u vašem domu zavladati napeto ozračje. Iskoristite slobodno vrijeme za laganu literaturu ili vježbe disanja.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

Nemojte se ulijeniti. Aktivan način života doprinijet će dobrom raspoloženju i pomoći vam poboljšati tjelesnu formu. Šetnja s ljubimcem mogla bi vam donijeti obećavajuće poznanstvo.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

Privlačni ste i ne nedostaje vam ljubavnih prilika. Sviđat će vam se pojedinci koji su posve drugačiji od vas, no razlike u karakteru mogle bi se pokazati značajnom preprekom. Klonite se većih troškova.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

Samcima će se udvarati osoba koja im je zanimljiva u prijateljskom ili kolegijalnom smislu. Nemojte joj davati lažnu nadu da je ne povrijedite. Na poslu će vladati ugodna atmosfera lišena stresa.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

 

25. lipanj 2024 18:56