StoryEditorOCM
ForumŠTO ZVIJEZDE KAŽU?

Horoskop za srijedu: Ovnovi moraju duže spavati, Blizanci ne širite tračeve, Ribe će se osjećati sjajno

Piše MOZAIK SD
3. travnja 2024. - 08:50

OVAN

Ne donosite ishitrene zaključke. Stvari nisu uvijek onakve kakvima se čine pa se nemojte zalijetati i napraviti nešto nepromišljeno na temelju neprovjerenih informacija. Savjetujemo više sna.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

BIK

Udvarat će vam se simpatična osoba, no nećete biti sigurni vidite li u njoj išta više od prijatelja. Nemojte joj davati lažne nade da je ne povrijedite. Dan je pogodan za dovršavanje poslova i kovanje planova.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

Ne širite tračeve ili informacije za koje ne znate sigurno jesu li točne. Širenje takvih glasina moglo bi vas staviti u neugodan položaj i zato budite promišljeni. Nije tren za drastične odluke oko posla.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

RAK

Doznat ćete nešto što vam se neće svidjeti, a vezano je za vaš posao ili plaću. Iako ćete se razljutiti, upitno je hoće li informacija koju ste načuli biti istinita ili vam netko laže jer vas želi izbaciti iz takta.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

LAV

Osjećat ćete se poželjno i zavodljivo, a atraktivnom odjećom naglasit ćete svoje čari. Upustite li se u igru zavođenja, iz nje ćete izaći kao pobjednik. Učenici i studenti trebali bi izbjegavati kampanjsko učenje.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

Osjećat ćete se bezvoljno i nemotivirano pa će vam većina zadataka izazivati napor. Pokušat ćete se izvući iz dogovora ili odgoditi obavezu, no druga strana bit će nepopustljiva. Klonite se alkohola.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 2

 

VAGA

Niste li zadovoljni izgledom, započet ćete dugo planiranu dijetu. Dobra priprema i organizacija ključne su za uspjeh i zato napravite plan obroka. U suprotnom biste mogli pokleknuti i pojesti sendvič.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

ŠKORPION

Imat ćete zavidnu dozu smirenosti i prilagodljivosti u nepredviđenim situacijama. Neće vas biti lako izbaciti iz takta, a drugi će vas slijediti jer će vidjeti u vama osobine vođe. Laskat će vam nečija pohvala.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

Donosit ćete odluke po osjećaju. Vjerovat ćete instinktima i ostati pri svome čak i ako neki faktori budu upućivali u drugom smjeru. Skloni ste ozljedama. Ne upuštajte se u aktivnosti kojima niste dorasli.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

JARAC

Vodit ćete rasprave s članovima obitelji oko novca i kućanskih poslova, no teško ćete doći do kompromisa. Pronađite miran kutak u kojem ćete se opustiti i rasteretiti. Pazite se probavnih smetnji.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

Današnje okolnosti bit će pomalo kaotične. Planovi će se mijenjati u zadnji tren, netko će vam otkazati dogovor ili ćete zbog meteža u prometu kasniti. Iako ćete biti uzrujani, brzo ćete se pribrati.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

Osjećat ćete se sjajno u svojoj koži. Neće vas opterećivati ni pokoji suvišni kilogram ili bora na licu. Vaši najveći aduti bit će karizma i šarm, iako ćete primati komplimente i za izgled. Moguć je novi flert.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

 

27. svibanj 2024 13:21