StoryEditorOCM
ForumŠTO KAŽU ZVIJEZDE

Horoskop za subotu: Bikove će privlačiti popularni ljudi, Ribe bi se mogle upustiti u vezu s pogrešnom osobom

Piše Mozaik SD
17. veljače 2024. - 08:35

Ovan

Raspoloženi ste za ljubavna osvajanja. Koristit ćete sve adute kako biste privukli pažnju. Pojačana tjelesna aktivnost pomoći će vam da ostanete u formi i zadržite vedro raspoloženje.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

Bik

Privlačit će vas popularni ljudi. Zadivit će vas svojim statusom, a neće vam smetati ni ako budu dubljeg džepa. Pazite da zbog sjaja ne zanemarite kvalitete koje inače tražite kod drugih.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Blizanci

Razmišljat ćete o stručnom usavršavanju, što će se pokazati mudrim ulaganjem. Studenti i školarci, vikend je pogodan za učenje pa nemojte ljenčariti Uz malo truda savladat ćete velik dio gradiva.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Rak

Mrzovoljni ste i napeti, a zajedljivim komentarima unosit ćete nemir u okruženje. Morat ćete više paziti na izjave i postupke ako ne želite ugroziti odnose s ljudima koji su vam bitni.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Lav

Ljudi će vas pogrešno razumijevati. Nemojte započinjati rasprave s parterom ili rodbinom i držite se podalje od osjetljivih tema. Nekima će glavobolja pokvariti planove za izlazak

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 2

 

Djevica

Nećete imati strpljenja za druge. Partner i ukućani ljutit će vas sporošću ili lijenošću pa biste se mogli porječkati. Imat ćete dojam da se ništa neće obaviti ne preuzmete li kućanske poslove.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Vaga

Provodit ćete slobodno vrijeme u društvu partnera i djece. Odlazak u park ili na izlet donosi vam mnogo radosti. Slobodni će biti izuzetno privlačni pa će uživati u pažnji prisutnih.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Škorpion

Trebat će vam više vremena za obavljanje svakodnevnih zadataka. Kondicija vam je niska pa će vam sve pričinjavati napor. Skloni ste urinarnim smetnjama. Uvin čaj trebao bi vam pomoći.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 2

 

Strijelac

Razmišljat ćete o preuređenju stana ili kupnji novog namještaja. Partner će vas uvjeriti de nije povoljan tren za velike troškove. Smanjite pušenje i provedite što više vremena na zraku.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Jarac

Problematična koža zahtijevat će pažnju. Njegujte je kvalitetnim preparatima prirodnog porijekla i izbjegavajte tešku šminku. Idete li na zabavu ili domjenak, pazite da ne pretjerate s alkoholom.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Vodenjak

Nova poznanstva obilježit će vikend. Samce očekuje susret s osobom koja će im se odmah svidjeti. Napravite pjenušavu kupku ili posjetite kozmetičara. Dobro je vrijeme za dijetu.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Ribe

Mogli biste sniziti kriterije i započeti vezu s osobom koja vam nije po ukusu. Strah od samoće bit će jači od razuma, ali prijatelj će vam dati dobar savjet. Posvetite se hobijima.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

14. lipanj 2024 09:16