StoryEditorOCM
ForumBEZ TRAGA

Ovo su mogući razlozi zašto Dankine ubojice ne žele otkriti gdje je njezino tijelo, sve opcije su strašne!

Piše Vijesti SD
9. travnja 2024. - 08:39

Kako je moguće da unatoč silnoj potrazi još uvijek nije otkriveno tijelo ubijene djevojčice Danke? 

Za to postoji niz potencijalnih razloga. Moguće je da je priroda zločina toliko gnjusna i da osumnjičeni strahuju da bi im pronalazak tijela dodatno otežao situaciju u postupku koji se vodi protiv njih za teško ubojstvo Danke Ilić.

Jedna opcija je da su ubojice bili toliko pijani da ne znaju gdje je tijelo djevojčice. Policija je, podsjetimo, objavila da su bili pijani tijekom prvog poligrafskog testiranja. Ne zna se u kakvom su stanju točno bili kad su se rješavali tijela, ili kad su ga premještali, no očito su duže vrijeme bili alkoholizirani, Ipak, ta je opcija možda i najmanje izgledna između ostalog i jer su u skrivanje tijela, kako proizlazi iz iskaza, bila uključena još dva člana obitelji Dragijević.

Druga je mogućnost da djevojčici učinili nešto još strašnije od samog ubojstva gušenjem. Treća je opcija da ima još nekih važnih elemenata zločina, još uključenih osoba ili nešto treće, za što osumnjičeni ne žele da se otkrije.

- Od starta smo jedan pravac bazirali na osumnjičenima, ima tu još milijun informacija koje još nismo iznijeli. Ne može se doprijeti do suvozača, da kaže gdje je prebacio tijelo sa deponija. Posljednja neka naša verzija je da je nešto gnjusno učinio s tim tijelom - rekao je ranije načelnik UKP Ninoslav Cmolić.

Razlog zbog kojeg osumnjičeni ne žele otkriti gdje je tijelo Danke Ilić je taj što se nadaju da bi se nekako mogli izvući i spasiti doživotnog zatvora ako tijelo djevojčice ne bude pronađeno.

image

Danka Ilić

Bojana Otović Pjanović, dužnosnica u Upravi kriminalističke policije Srbije, gostujući u emisiji "Jasno. Kao dan!" objasnila je kako su osumnjičeni za ubojstvo Danke Ilić tijekom istrage premjestili tijelo na drugu lokaciju. Naime, Srđan Janković i Dejan Dragijević bili su osumnjičeni od drugog dana istrage, a unatoč tome su tijekom istrage uspjeli premjestiti tijelo Danke Ilić s deponije na drugu lokaciju, piše Blic.rs.

- Imali su pomoć. Jedan od njih se vratio dva dana nakon događaja na divlju deponiju i premjestio tijelo na drugu lokaciju. Mi smo 30. ožujka u službene prostorije doveli osumnjičene. Mi smo mislili da ćemo zapravo i tog 30. ožujka imati realizaciju i da će se desiti ono na što smo svi sumnjali. Naravno, da smo bili obazrivi, kao što ste vidjeli. Nismo iznosili nikakve podatke, nismo dozvolili da bilo tko ugrozi na bilo koji način bilo koji segment našeg postupanja - rekla je Pjanović Otović.

- Premještanje tijela bilo bilo je 28. ožujka, znači dva dana prije toga, i to je najporaznije i ono što govori o kakvim se sociopatima radi. To je minimalno i najblaže što mogu i reći - dodala je Pjanović Otović gostujući u emisiji "Jasno. Kao dan!" na "Blic" televiziji.

image
Cropix/

Dankino tijelo premješteno je s deponije 28. ožujka, samo dva dana prije nego što su osumnjičene doveli u službene prostorije srpskog MUP-a. Rade i Dalibor Dragijević, otac i brat Dejana Dragijevića su u međuvremenu uhićeni zbog sumnje da su pomogli Dejanu da premjesti tijelo ubijene djevojčice. Međutim, Dalibor je u nedjelju preminuo. Navodno je Dalibor Dragijević priznao da je pomogao bratu Dejanu da se riješi tijela Danke Ilić. On je, pišu srpski mediji, policiju vodio na više lokacija, ali ni na jednoj nije nađeno tijelo Danke Ilić.

 

18. lipanj 2024 01:28