StoryEditor
ForumSTRAVIČAN ZLOČIN

Istražnom sucu priveden dvojac osumnjičen za ubojstvo mladića

Piše Stanislav Soldo
19. rujna 2020. - 11:44
Privođenje na sud u Dubrovniku jednog od dvojice osumnjičenih za ubojstvo u Rogotinu.Tonči Plazibat/Cropix

Pred istražnog suca u Dubrovniku privedeni su L.Š. iz Rogotina i M.U. iz Metkovića osumnjičeni za stravično ubojstvo I.T. (29).

Nesretni I.T. ubijen je u četvrtak navečer u kući koju koriste L.Š. i njegova majka u Rogotinu. 

Žrtva je usmrćena s više udaraca oštrim i tupom predmetom a pretpostavlja se da se radi o sjekiri. Dvojica osumnjičenika, koji su sa žrtvom bili prijatelji poznati su po problematičnom ponašanju. Ubojstvu su kumovali droga i alkohol, no detalji i motivi ovog svirepog zločina još uvijek nisu poznati javnosti.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Službe kriminalističke policije ove Policijske uprave i policijskih službenika Policijske postaje Ploče dvije muške osobe u dobi od 40 i 41 godine osumnjičene su za kazneno djelo „Ubojstvo“ iz čl. 110. Kaznenog zakona.

Sumnjiče se da su u četvrtak, 17. rujna, u obiteljskoj kući, u Ulici A. G. Matoša u mjestu Rogotin pokraj Ploča, usmrtili 29-godišnjaka zadavši mu veći broj udaraca tupim i oštrim predmetom od kojih je preminuo na mjestu događaja.

Osumnjičeni su uhićeni istog dana, te su nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja kasno sinoć, uz kaznenu prijavu, predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Izdvojeno

16. siječanj 2021 04:11