StoryEditorOCM
ForumVIDEO, FOTO: SPEKTAKL ZA PAMĆENJE U POLUVREMENU SUPER BOWLA

Jennifer Lopez i Shakira svojim nastupima oduševile milijune gledatelja diljem svijeta

Piše JL
3. veljače 2020. - 10:32

Momčad Kansas City Chiefsa pobjednik je 54. Super Bowla odigranog u noći s nedjelje na ponedjeljak na stadionu Hard Rock u Miamiju, a do svog drugog trofeja Vincea Lombardija došli su velikim preokretom u posljednjoj četvrtini pobijedivši San Francisco 49erse sa 31-20.

Veliki spektakl na Hard Rock stadionu pratilo je više od 62.000 gledatelja. Uoči početka dvoboja američku himnu izvela je Demi Lovato, a u poluvremenu su tijekom tradicionalnog glazbenog nastupa pozornicu podijelile Jennifer Lopez i Shakira te izvele mješavinu svojih najvećih hitova.

US singer Jennifer Lopez (R) and Colombian singer Shakira (L) perform during the halftime show of Super Bowl LIV between the Kansas City Chiefs and the San Francisco 49ers at Hard Rock Stadium in Miami Gardens, Florida, on February 2, 2020. (Photo by Angela Weiss / AFP)

New York Times piše da je poluvrijeme u kojem su nastupile Jennifer Lopez (50) i Shakira (43) bio pravi party: izvrsni glasovi, njihanje bokova u sjajnim kostimima i neodoljivi ritam. Plesale su na megamix svojih najvećih hitova, a njihovi su nastupi bili i potvrda ponosa Latinoamerikanaca i njihove kulture.

It was a Shakira show! Truly legendary

Embedded video

 

Zamijećen je i nastup kćeri Jennifer Lopez, Emme Maribel Muñiz i dječjeg zbora.

This was the defining moment of the Super Bowl.

The statement JLo and Shakira made by having the kids singing from these cages was immense.

Embedded video

 

Neki od njih su u osvjetljenim kavezima pjevali popularnu pjesmu J.Lo, 'Let's get loud', kao i dijelove 'Born in the USA' Brucea Springsteena. Zatim se Lopez pojavila zamotana u američku zastavu, koja se potom preokrenula u zastavu Puerto Rica.

Product716 ??@product716

if your upset that this was on the this this is for you ???????????? ?????

View image on Twitter

 

Shakira i Lopez su na pozornici ugostile i zvijezde reggaetona, Bad Bunnyja iz Puerto Rica i J Balvina iz Kolumbije.

S obzirom na to da je nastup u poluvremenu smio trajati samo 12 minuta, dvije su zvijezde morale cijelu karijeru i najveće hitove predstaviti u samo 6 minuta. Nastupila je najprije Shakira, zatim Lopez, a onda su pjevale i zajedno.

Watch and embrace each other after their halftime performance.❤️

Embedded video

 

24. svibanj 2024 13:23