StoryEditorOCM
ForumDUŠANKA MAJKIĆ

Jeziva prijetnja Dodikove suradnice: bosanska političarka svojim sunarodnjacima prijeti ruskom agresijom. ‘Nemojte poslije da niste znali!‘

Piše PSD
25. veljače 2022. - 18:46

​Bosanska političarka Dušanka Majkić u parlament je dospjela zahvaljujući svojoj stranci, SNSD-u, političkoj partiji na čijem je čelu Milorad Dodik​.

​Dodik je jedan od tek nekoliko europskih službenika u Europi koji nisu osudili ono što je Rusija napravila Ukrajini pa stoga ne bi trebalo čuditi ni to što Majkić smatra da je "fer i korektno" ono što se trenutno tamo trenutno odvija.

No, Majkić je otišla i korak dalje.

U skandaloznoj poruci, zaprijetila je Bosni i Hercegovini.

- Da podsjetimo, Moskva je u ožujku 2021. godine rekla da će reagirati ako BiH poduzme korake ka pridruživanju NATO-u. Nemojte poslije da niste znali - poručila je Majkić.

Njezina poruka izazvala je šok i zgražanje šireg dijela javnosti, a prvi je odgovorio delegat u federalnim skupštinskim klupama Amer Obradović koji je na Twitteru otvoreno poručio:

"Državna parlamentarka prijeti ruskom agresijom na Bosnu i Hercegovinu. Dušanka, možda je tebi draže rusko govno nego američka pita i da huda ne znaš da takav stav vodi u izolaciju i bijedu, ali ovdje Rus nikad nije kročio... I neće.", prenosi Radio Sarajevo.

25. travanj 2024 18:47