StoryEditor
ForumPISMO ŠJOR IVI

Juričan objavio sliku mladog Sanadera u tramvaju: Kažete da ste bili bogati i prije 90-tih? Čini se da imate problema s pamćenjem

Piše PSD
13. veljače 2020. - 14:06
Tomislav Krišto/HANZA MEDIA

Redatelj Dario Juričan koji je u prvom krugu predsjedničkih izbora osvojio gotovo 88 tisuća glasova jutros je na svojoj Facebook stranici objavio fotografiju Ive Sanadera kako se vozi u tramvaju.

Osvrnuo se na jučerašnje Sanaderovo svjedočenje na sudu u aferi Fimi Media u kojem je bivši premijer poručio da se nije obogatio u politici, nego da je i prije 90-tih zaradio milijune.

Juričanovu objavu prenosimo u cijelosti.

"Šjor Ivo Sanader,

neka mi bude oprošteno što nemam vremena za ljubavno pismo, jer moju potpunu posvećenu ljubav ima samo jedan zagrebački genije, ali evo koristim priliku da vam se kratko javim.

Primjetio sam da imate problema sa sjećanjem, pa dozvolite da vam pomognem.

Na sudu ste jučer ustvrdili da ste prije devedesetih zaradili od austrijskog Meyerpressa 600.000 eura.

Evo, prilažem fotku koja potvrđuje vaše navode: u najboljem odjelu i finoj torbici vraćate se iz Vjesnika mercedesom kući, jer ste upravo dogovorili lukrativnu prodaju erotskih fotografija tvrtke Meyerpress.

Ili ipak priča ide da ste, šjor Ivo, mali pokisli jado koji se vraća iz Vjesnika tramvajem kući, a u zgužvanom torbanjku nosite erotske fotografije tvrtke Meyerpress.

Želim vam pravedno suđenje. Uvjeren sam da ste nevini.

Nadam se da će gospođa Kolinda Grabar Kitarović naći vremena, kojeg sada ipak ima malo više, te svratiti i do vas kada bude Milanu Bandiću, rezaču etiketa, nosila kolače.

Dario Juričan, gradonačelnik svemira".

 

24. srpanj 2021 23:26