StoryEditorOCM
ForumPAKAO PROSTITUCIJE

Kad sam imala 14 godina dečko me nagovorio da se počnem prodavati. Uskoro sam se navukla i na teške droge, a s 16 sam već rodila svoje prvo dijete

Piše 100posto
4. studenog 2018. - 10:42
1440x620_1541170347iStock-464318863

 

Prošle su nas godine s naslovnica blijedo promatrala lica petero žena koje je ubio serijski ubojica. Bili smo iznenađeni brutalnošću ubojice i okrutnošću njihovih smrti, ali – kako su počeli curiti detalji o ovisnostima i prostituciji – njihovim tragičnim životima - piše 100posto.

Ta ubojstva bacila su novo svjetlo na taj osobito mračan i očajni kutak društva, ali su jednako tako izazvala i suosjećanje prema tim ljudima koji se ne mogu otarasiti svojih problematičnih života, prenosi Telegraph. Zbog tih ubijenih cura o svemu tome počeli su razmišljati i ljudi koji inače na takve žene gledaju s visoka. Neki od njih su se prvi put u životu bez osude zapitali što se nekome mora dogoditi da završi u takvoj situaciji.

Svatko tko udari dno pokušava se na površinu izvući na drugačiji način, a nadam se da će moja priča pomoći drugima na putu prema gore.

Odrasla sam u razorenoj obitelji

Počet ću sa svojom majkom. Nije podnosila život u predgrađu. Odrasla je u lijepoj kući u lijepoj ulici u dobrom dijelu grada u 50-ima. Njezin je otac rezao živicu ispred kuće svaki vikend tijekom ljeta, a njezina je mama ribala kamen na stepenicama.

istock

istock

 

Do trenutka kad je moja majka bila tinejdžerka, Beatlesi su već propagirali ljubav i mir. Čim je mogla, odletjela je iz svog ljupkog kaveza. Počela se viđati s hrpom dečkiju koje njezini roditelji nisu odobravali. Osim toga, počela je putovati Europom u lovu na glazbene festivale.

Sve što znam o tatinom životu je to da je imao problema s alkoholom te da su se on i mama rastali kad sam imala oko godinu dana. Moja je mama nastavila partijati, a mene je vodila sa sobom. Moja najranija sjećanja zbog toga su povezana s glazbom Jimija Hendrixa. Buka tih razularenih bohema bila je moja uspavanka.

Otkad sam postala svjesna svojih  misli, svjesna sam koliko mi tijelo i duša nisu povezani. Kad sam postala adolescentica to se moje stanje samo produbilo zbog čega bih često plakala svaki put kad bih se negdje našla sama.

Bila sam problematična tinejdžerica

Kaos koji sam proživljavala u svojoj ranoj mladosti dio je moje potrage još od najranije mladosti. Kako da dovedem svoje tijelo i duh u sklad?

Mama me poslala u neku liberalnu umjetničku školu u kojoj sam se uvijek osjećala kao štreberica. Zbog toga sam odlučila da ću se iz korijena promijeniti samo da se nekako uklopim.

Kako mojim učiteljima uopće nije stalo do toga dolazimo li na nastavu ili ne, ponašali smo se kako nam se htjelo. U dobi od 12 godina otkrila sam s najboljom frendicom travu koju smo pušile kao da nam o tome ovisi život.

Tad sam otprilike počela piti i votku, a bila sam već iskusna u tim raznoraznim eksperimentima s drogom. Nikad me nije bilo strah niti sam ikad pazila na sebe kad bih se isključivala iz stvarnosti.

istock

istock

 

Moja mama je činila sve što je bilo u njenoj moći da me obuzda. Kažnjavala bi me, ali ja sam se uvijek nekako izvukla. Nije bila loša mama, ali me stalno vukla po Europi na te svoje festivale. Često je znala biti zauzeta dečkima, a mene je to u kombinaciji sa stalnim seljakanjem izbacivalo iz takta.

Dečko me nagovorio na prostituciju

Upoznala sam lika koji je ima 24 godine, ja sam tad imala 14. Lagala sam mu da imam 16. Kad sam izgubila nevinost bila sam presretna što sam to konačno obavila. Bila sam razočarana iskustvom s obzirom na to što sam sve čula o seksu. Bila sam zaljubljena, ali je uskoro postao agresivan.

Uskoro je postao bijesan jer nisam imala novac. Htjela sam pomoći, napravila bih sve da ga zadržim. Predložio mi je prostituciju, tako da mogu raditi i nastaviti ići u školu. O tome nisam znala ništa doli da se žene plaća za seks. O psihičkim posljedicama nisam ni razmišljala, ali sam odmah pristala.

Nekoliko noći nakon toga obavijestio me da počinjem raditi. Odveo me do pimpa koji me poslao na ulicu. Stajala sam na uglu i molila se da se nitko neće zaustaviti. Htjela sam pobjeći, ali sam se bojala da će me dečko ostaviti.

Jedan se auto zaustavio i moj pimp je ušao. Vozač me pozvao da uđem, odvezao me ispod nekog mosta. Bio je star, pun bora i ćelav. Na njegovom licu nije bilo tragova ljubaznosti. Spustio je sjedalo, dao mi 20 funti i privukao me na sebe. Bio je milosrdno brz.

Prvo dijete sam rodila s 16

istock

istock

 

Dečko me ostavio unatoč mojoj žrtvi. Odmah sam ušla u vezu s novim likom. Ostala sam trudna. Svoje sam prvo dijete rodila sa 16 godina. Otac djeteta je postao agresivan par mjeseci nakon poroda. Jednog me dana pretukao bocom piva. Uzela sam dijete i pobjegla.

Bila sam potištena. Počela sam izlaziti i piti, sve što sam htjela je biti sretna. Nisam znala kako to postići kroz kontakt s drugim ljudima pa sam se okrenula drogi. Bacala sam se u naručje svakome tko bi htio. Jedne sam večeri kući dovela lika koji me pitao može li par dana prespavati kod mene. Ispostavilo se da je pobjegao iz zatvora i da ga policija traži.

Pušio je crack od čega je bio sam još paranoidniji. Mene je zaključavao u špajzu, zbog ljubomore, a uskoro je počeo tući i moju bebu. Na koži mu je gasio cigarete, a jednom mu je slomio i ruku. Rekao mi je da će ubiti i mene i moju obitelj ostavim li ga.

Navukla sam se na crack

Jednog sam dana uspjela nekako pobjeći. Nije zatvorio prozor, uzela sam dijete i to je to. Tad sam se počela drogirat još češće. Navukla sam se na tablete protiv bolova. Imala sam 21 godinu i svoj bih dan započinjala šalicom čaja u kojem bih otopila žlicu speeda. Uskoro sam počela pušiti crack. Moj je život otišao k vragu.

Jednog sam dana, nadrogirana, srela oca svog prvog djeteta. Uletio je u stan i uzeo mi dijete. Bila sam očajna. Počela sam još dublje tonuti. Dala sam otkaz u frizeraju u kojem sam radila i postala full time kurva.

26. travanj 2024 10:42