StoryEditorOCM
ForumZAKON BRAĆE

Kada je čuo da mu je umro brat, srušio se i on, dijelilo ih je stotine kilometara, ali uzrok smrti je isti

Piše VIJESTI SD
29. siječnja 2023. - 20:12

Koliko može biti snažna bratska ljubav pokazuje jučerašnji tragični događaj iz Lipničkog Šora kod Loznice u Srbiji. Isti dan odnio je živote dvaju brata, Milana (47) te dvije godine starijeg Milisava Maksimovića. Prvi je preminuo u Sloveniji, a drugi u Srbiji nakon što je primio nesretne vijesti o tome što se dogodilo njegovom bratu.

Kako izvještava Kurir, a prenosi Jutarnji list, mlađi Milan je bio gluhonijem, a u trenutku smrti igrao je na nogometnom turniru u Sloveniji gdje se iznenada srušio i preminuo.

- Milan je bio vrlo dobar nogometaš, koliko znam bio je član FK Sloge iz našeg sela za koju je povremeno igrao, inače, za njega zna cijela bivša Juga. Bio je član naše reprezentacije gluhonijemih osoba i veoma uspješno je nosio državni dres. Kako sam čuo, igrao je jučer taj nesretni turnir kada mu je pozlilo na utakmici, a izgleda da je srce u pitanju. Nažalost, nije mu bilo spasa, žali brata, sve je to bilo u nekih sat vremena poslije strašne vijesti iz Slovenije - priča jedan od susjeda za Kurir.

image

 Milan i Milisav Maksimović vjerojatno če biti zajedno pokopani (ilustracija)

AFP

Netom nakon što su Milisavu javili za smrt voljenog brata, pokušao je utješiti majku, a potom se i on srušio.

- Našli su ga mrtvog u dvorištu. Valjda srce nije moglo izdržati, nije mogao prežaliti brata. Pokušavao je utješiti majku, a onda je u jednom trenutku izašao iz kuće, ispričao je susjed.

Kako navodi Kurir, braća će vjerojatno biti zajedno pokopana, prenosi Jutarnji list.

 

24. ožujak 2023 23:40