StoryEditorOCM
Forum"A DI SU TI GAĆICE?!"

Kreacija koju je Maja Šuput sinoć nosila uopće nije ono što se čini, ali 'donju robu' sigurno ne podržava

Piše SD
16. svibnja 2018. - 16:52
suput_dani_piva1-300817

Kombinezonići, kompletići i sićušne haljine nisu strani Maji Šuput, dapače, iz ormara je više puta izvlačila takve i slične kreacije. Ali ovako 'golu' haljinu još na njoj nismo imali priliku vidjeti, stoga ne čudi što su se društvene mreže naglo upalile povodom objave iste.
 


Pjevačica je sinoć, sa zaručnikom pod ruku, stigla na dodjelu nagrada časopisa Story, a nema tko ju nije doživio. Logično, jer stigla je napo' gola, a nekako nam se ne čini moguće da kreacija i na koji način podržava donje rublje. 
Što su naravno primijetili i obožavatelji, pa to i prokomentirali. "A di su ti gaćice, Majo?", više su konstatirali nego priupitali, jer jasno je iz objavljenoga da gaćica - nema. 
Šuput je u svom stilu zaključila kako "treba zabaviti narod", ali nije direktno prokomentirala pretpostavke.   

 

Kombinacija je zapravo prilično zanimljiva, jer radi se o kombinezonu koji se sastoji od najlonki i 'šlepa', pa kreacija samo na prvi pogled izgleda poput haljine. U stvari su to produžene hulahopke, tako da komentar "Maja u čarapi" uopće nije pogrešan.
Povuklo je to neka druga pitanja, ali ni na njih Maja nije odgovorila, dama valjda ne priča o tim stvarima.
"Kako je to funkcioniralo na wc-u, jer ne kužim...", pokušala se raspitati jedna možda zainteresirana pratiteljica, ali to će ipak morati otkriti sama na svojoj hulahopki.

 

23. travanj 2024 09:14