StoryEditorOCM
ForumPOBOLJŠAO JOJ LIBIDO

Legendarna pjevačica ima 40 godina mlađeg momka, on jedva zadovoljava njene seksualne apetite: ‘Ona stalno hoće još‘

Piše Piše SCENA SD
21. listopada 2023. - 10:03

Pjevačica Cher (77) nedavno je iznenadila javnost kad se otkrilo da je u vezi s 37-godišnjim Alexanderom Edwardsom, a pohvalila se i da nikad u životu nije imala bolji seks nego sada.

Ipak, pojavile su se priče da pjevačica doslovno iscrpljuje 40 godina mlađeg producenta i ometa mu snimanja. Izvor je za National Enquirer rekao da je Edwards frustriran i ne zna kako će izdržati njezine seksualne apetite, prenosi Jutarnji list.

"Edwards je frustiran i ne zna što da radi. Svaki put kad on želi nešto dovršiti u studiju, ona ga zove i zahtijeva još. Ispostavilo se da je to za njega previše i da će im to vjerojatno sahraniti vezu", tvrdi izvor.

Slavna pjevačica i njezin mlađahni dečko zajedno su od studenog 2022. godine, ali šuška se da su već u proljeće bili na pauzi, da bi se ove jeseni strasti ponovno rasplamsale.

"Cher je postala uvjerena da je Edwards samo iskorištava zbog njezinog statusa i njezinih milijuna. Ali, odlučila je da će slijediti svoje srce i dati mu još jednu šansu. Od tada su nerazdvojni", rekao je izvor, prenosi Radar Online.

image

Cher i Alexander Edwards

he Daily Stardust/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Drugi izvor blizak paru izjavio je pak da je njihov odnos prožet vrućom strašću te da ‘ga ona iscrpljuje - a to nešto govori s obzirom na njihovu razliku u godinama!‘

Njezino hvalisanje o vještinama njezinog dečka u spavaćoj sobi privuklo je pažnju javnosti, posebice zato jer je poznata po tome da je hodala s mnoštvom legendarnih slamatelja ženskih srdaca, uključujući Warrena Beatya, Sonnyja Bona, Toma Cruisea, Vala Kilmera i Genea Simmonsa.

"Cher kaže da ju je Edwards pomladio za 40 godina. Govori ljudima da je njezino zdravlje bolje nego što je bilo godinama, a to se odražava i na njezin visoki libido", govori izvor.

"Nadajmo se samo da to na kraju neće otjerati Alexandera Edwardsa", dodaje.

27. travanj 2024 05:38