StoryEditorOCM
ForumROŽMARIĆI, BRAVO!

Lijepa gesta obitelji razgaljuje srce: samohranoj majci s troje djece su poklonili automobil, ganuta žena nije mogla vjerovati što joj se događa

Piše PSD
9. veljače 2022. - 18:48

Bračni par Rožmarić nedavno je obradovao samohranu majku troje djece iz Varaždina. Ženi su darovali Citroen Xsaru, svoj stari automobil koji je samo stajao i "skupljao prašinu". 

Suprug Marijan zaposlen je u MORH-u, a na ideju je došao u razgovoru sa svojom suprugom Šteficom. Svemu su uvelike kumovale i društvene mreže preko kojih su Rožmarići brzo pronašli donatore. 

- Auto je stajao više od godinu dana i zahtijevao je kompletni pregled, čišćenje, servis i nemala ulaganja. Već nakon prve objave ideja je pala na plodno tlo i moji prijatelji i poznanici velikog srca su prepoznali dobru namjeru i izvan osobnih očekivanja izašli nam u susret.

Kako smo i obećali obitelji koja je dobila auto da će imati potpunu anonimnost, tako i nakon realizacije i sinoćnje primopredaje ključeva kontaktirao sam donatore da li da javno objavim imena. Svi su rekli da ne žele osobnu promociju, već da su se pridružili akciji zbog odlične ideje te kako je sve što je i odrađeno stvarno od srca.

Auto je darovan samohranoj majci koja kao podstanar živi u stanu sa svojom prekrasnom kćerkom studenticom, te dva prekrasna sinčića koji su oboje na žalost s velikim zdravstvenim problemima. Susret s njima je bio više nego emotivan.

Majka nije mogla vjerovati da postoje ljudi koji su sve ovo odradili i mislila je da se ovo stvarno njoj ne događa. Sinovi su već pričali kako će se konačno voziti u autu, a ne po autobusima, a najstarija kćerka nas je na oproštaju zagrlila sa suzom radosnicom pitala majku može li uzeti auto i otišla se provozati, napisao je Rožmarić na Facebooku.

02. prosinac 2023 03:28