StoryEditorOCM
ForumMODERNA ŽENA

Maja Šuput o kućanskim poslovima: 'Doma nemam veš mašinu, sve nosim u kemijsku čistionicu! A od kuhanja ručka draži su mi sastanci na kojima zaradim pare'

Piše JL
6. kolovoza 2018. - 15:47
Maja

Kako izgleda život uspješne glazbenice kad se ugase svjetla pozornice, unutar njezina četiri zida - na ta pitanja u razgovoru za Dnevnik.hr iskreno je odgovorila Maja Šuput (38).

- Kućanski poslovi? Mene to do te mjere ne zanima da ne želim ni probati. Ja čak doma nemam veš mašinu! Sve nosim u kemijsku čistionicu. Kupila sam veš mašinu u kemijskoj čistionici! Imam prevelik protok robe i meni sve to treba biti posloženo da se s lakoćom mogu pakirati - rekla je pjevačica. Također je priznala da ni ne glača.

 

 

- Pa ja nemam doma peglu! Ma imam je možda, mislim da mi je netko kupio neku na paru, ali ne znam gdje stoji. Domaćinstvo me ne uzbuđuje. Volim raditi, volim se 'ubiti' od posla, ali od svoga posla. Mene ne zanima da nekome radim paštašutu. Moj zaručnik zna da ću ja radije provesti sate na sastancima i zaraditi pare, nego mu spremati ručak - izjavila je Šuput.

No i njoj se ponekad, doduše jako rijetko, ipak desi da si nešto opere "na ruke".

- Evo neki dan, oprala sam kupaći kostim dok sam se tuširala. Znaš ono kad dođeš s plaže pa usput opereš i badić - kaže Maja za Dnevnik.hr. A što se tiče kuhanja, otkrila je kako zna ispeći jaja za doručak i napraviti neku tjesteninu ili piletinu.

- Ja da nešto skuham, moj zaručnik ne bi se otrovao. Ali on je toliko pristojan da bi to pojeo i pod cijenu da oboli. Ja puno radim i moj me Nenad svaki dan dočeka s večerom. Po pekarnicama više ne idem jer toliko ulažem u vježbanje u teretani da sam na kraju shvatila kako je skuplja pita nego tepsija - zaključila je zagrebačka pjevačica.

 

 

19. travanj 2024 13:45