StoryEditorOCM
ForumOVO SLAMA SRCE

Majci Mateja Periša pozlilo kada je čula tragične vijesti, intervenirala i Hitna pomoć. Žalosna žena oglasila se po prvi puta otkako joj je nestao sin, evo što je poručila

Piše PSD
19. svibnja 2022. - 16:09

Novinarka srpskog portala Blic uspjela je stupiti u kontakt s majkom Mateja Periša koja od nestanka svojega sina nije istupala u javnost. 

- Hvala vam, hvala vam na izjavama sućuti - rekla je u razgovoru Jenny, majka tragično preminulog Splićanina kojeg je cijela regija tražila proteklih pet mjeseci. 

Isti medij javlja i kako je Periševoj majci pozlilo nakon što je čula da je u srijedu pronađeno tijelo koje bi moglo bili ono njezinoga sina te da je zbog toga intervenirala i Hitna pomoć. 

Podsjetimo, Periševo tijelo je nakon nekoliko mjeseci jučer pronađena u Dunavu, a jutro je na institutu za sudsku medicinu i potvrđeno da se radi o mladom Splićaninu. 

Veleposlanstvo RH u Beogradu će u suradnji s obitelji i srbijanskim institucijama u najkraćem mogućem roku provesti sve formalnosti i procedure potrebne da bi obitelj Mateja Periša preuzela i prevezla u Hrvatsku njegovo tijelo, rečeno je u četvrtak Hini u veleposlanstvu.

20. veljača 2024 08:03