StoryEditorOCM
ForumNAJGORA MORA SVAKOG RODITELJA

Majci se izgubila kći koja ne može govoriti, na info pultu trgovačkog centra odbili joj pomoći tražiti curicu

Piše Jutarnji.hr
19. prosinca 2017. - 20:41
ZTC_otvorenje

Najgora noćna mora svakog roditelja jest u gužvi izgubiti dijete iz vidokruga, makar i na nekoliko sekundi, a ukoliko se radi o djetetu s posebnim potrebama, ta agonija postaje još veća.

Upravo to dogodilo se majci iz Rijeke, koja je prošli vikend maloljetnu kćer povela u Zapadni trgovački centar Rijeka. Djevojčica se u jednom trenutku izgubila, a reakcija osoblja na pultu za informacije, kojem se gospođa obratila za pomoć, šokiralo je korisnike društvenih mreža, gdje je majka detaljno opisala nemili događaj.

Njezinu stranu priče u nastavku prenosimo u cijelosti:

- U subotu sam imala situaciju u kojoj sam razočarana reakcijom od strane ZTC-a. Imam djevojčicu s poteškoćama u razvoju koja ne govori. Došla sam reći vašoj djelatnici na info pultu da mi je nestala i zamolila je da preko razglasa kaže kako se traži neverbalna djevojčica, dala sam joj opis i objasnila, ako je netko nađe, da je dovede do info pulta.

Ali dobila sam odgovor da se to, po vašim pravilima, ne smije raditi preko razglasa. Ovo nije uobičajena situacija, ali meni je svaka sekunda bitna jer mogla je ući u lift i izletjeti pod auto u garaži ili pasti na pokretnim stepenicama ili nešto treće.

Srećom, pronašla sam je (cijela drama trajala je manje od deset minuta) i dolazim do info pulta to reći i tek tada stiže zaštitar koji ju je valjda trebao tražiti. Znam da sam ja odgovorna što mi je kći nestala, ali vaša politika je poražnjavajuća - objavila je razočarana majka na Facebooku.

Screenshot FACEBOOK

 

08. svibanj 2024 15:57