StoryEditorOCM
ForumPOREMEĆENI NARCIS

Majka poslala dječaku masovnom ubojici poklon, on izrazio želju da napiše knjigu o svom životu i - obogati se. Ne pokazuje ni trunke kajanja...

Piše Vijesti SD
14. srpnja 2023. - 21:46

Ugledni liječnik i otac dječaka masovnog ubojice, u pritvoru beogradskog Centralnog zatvora priznao je da se osjeća krivim što mu je sin ubio devetero vršnjaka i zaštitara škole.

Srpski mediji javljaju da se osjeća poraženo i ne bježi od odgovornosti što nije primjetio da je njegov sin u problemu, kao i što je djetetu usadio ljubav prema oružju.

- Kriv sam što sam sina učio da puca i što nisam primijetio da se pretvara u monstruma. Nisam shvatio da on ima vlastite borbe i da sprema taj zločin. Ne mogu opisati koliko sam poražen, iako mu nisam dozvolio da uzme oružje koje sam čuvao pod ključem - ispričao je u zatvorskoj ćeliji koju dijeli s četvoricom cimera. 

Stalno je je skrušen, slomljen i potišten.

Njegov 13-godišnji sin za to se vrijeme na Klinici za psihijatriju i dalje ponaša kao da se masakr u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar nije ni dogodio.

image

Dječak ubojica iz beogradske osnovne škole

Slobodna Dalmacija

Izvor portala Republika iz ustanove u kojoj je Kosta zatvoren kazao je da dječak želi napisati knjigu o svom životu, a interes za to je pokazao nakon što mu je majka poklonila knjigu koju čita dok provodi vrijeme pod posebnim nadzorom policajaca.

- Knjiga koju ću napisati opisat će sve što se dogodilo u mom životu. Kažu da sam car, a ova će knjiga zainteresirati sve te ljude, a ja ću zaraditi milijune jer me ljudi vole! Zašto ne znati sve? Napisat ću to tako dobro da će svima biti zanimljivo - navodno je rekao dječak ubojica.

- Stalno priča da će napisati knjigu o svom životu od ranog djetinjstva do danas. Kaže da će to biti posao velikih razmjera i da će sve detaljno opisati te navesti razloge koji su ga naveli da počini ono što je učinio 3. svibnja - objašnjava upućeni izvor blizak istrazi.

image
Slobodna Dalmacija

Maloljetni masovni ubojica je navodno i saznao da su istražni organi blokirali svu pokretnu i nepokretnu imovinu njegovih roditelja kao i da su njegovom ocu blokirani računi.

- Do njega je stigla informacija da su sve zaplijenili. Nije komentirao ova saznanja. Sada je zaokupljen razmišljanjem o knjizi, i o njoj razmišlja s velikim veseljem. Ne pokazuje da mu je nešto važnije u ovom trenutku - kaže izvor.

- On planira izdavanjem i prodajom knjige zaraditi milijune, vjeruje se da razmišlja kako osigurati vlastitu budućnost jer od sada ne može računati na novčanu pomoć roditelja - zaključuje izvor.

04. svibanj 2024 07:25