StoryEditorOCM
ForumTUŽNA OBITELJ

Marijana Seifert nestala je prije točno šest mjeseci, a tijelo pronađeno u Savi prije nekoliko dana nije njeno

Piše V.P./SD
28. listopada 2022. - 09:40

Jučer je bilo točno šest mjeseci od nestanka Marijane Seifert, pobjednice regionalnog Big Brothera. Nestala je u noći s utorka na srijedu 27. travnja ove godine kada se udaljila iz obiteljskog doma na zagrebačkoj Savici, a slučajni prolaznik na Mostu mladostu u ranu je zoru pronašao njezinu torbicu s dokumentima i mobitelom.

Marijanini roditelji, Gordana i Ivo Kovačević koji žive u Kninu, prolaze pravu agoniju svakog se dana pitajući gdje je i što se dogodilo s njihovom kćeri.

image

Marijana Seifert
 

Niksa Stipanicev/Cropix

Ranije ovog tjedna u mjestu Dubrovčak Lijevi u rijeci Savi, nedaleko Zagreba, pronađen je leš nepoznate žene na kojem nisu uočene ozljede ili tragovi koji bi upućivali na činjenicu da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Iako su se pojavile sumnje da bi se moglo raditi o Marijanini, njezini roditelji tijekom jučerašnjeg dana obaviješteni su od strane policije da nije u pitanju njihova kćer.

- Nazvali su nas i rekli da to nije Marijana. Da možemo kad budemo u Zagrebu dati krv radi moguće DNK analize zbog ovakvih situacija kad se pronađe neko tijelo za koje misle da bi mogla biti ona. Nije mi jasno zašto nam to prije nisu predložili? - kaže Ivo Kovačević. 

- Prošlo je šest mjeseci. Dugih šest mjeseci za moju suprugu Gordanu i mene. Ne spavamo, ne jedemo... Samo pokušavamo doznati što se dogodilo i gdje nam je kćer. Ne možete niti zamisliti kroz koju bol prolazimo. Jako nam je teško - shrvano će otac.

image

Ivo Kovačević i kći Marijana

Niksa Stipanicev/Cropix/Cropix

Idućeg tjedna ide u Zagreb kako bi prosvjedovao ispred policijske stanice na zagrebačkim Krugama koja istražuje Marijanin nestanak jer nije zadovoljan načinom na koji provode istragu.

Gordana Kovačević cijelo se vrijeme pita što se Marijani dogodilo te kobne noći.

- Ovo je šest mjeseci pregoleme tuge i boli. Tko je kriv za njezin nestanak? Molimo dragog Boga da nam da snage - kratko nam je kazala majka pobjednice Big Brothera.

25. travanj 2024 03:36