StoryEditorOCM
ForumSTRAVA U CETINJU

Masakr u Crnoj Gori: u masovnoj pucnjavi ubijeno najmanje deset osoba, među žrtvama ima i djece; Svemu je navodno prethodila obiteljska svađa

Piše PSD
12. kolovoza 2022. - 18:21

U pucnjavi koja se dogodila danas na Cetinju više osoba je ubijeno i ozlijeđeno, javljaju crnogorski mediji. Policija je ubila 34-godišnjeg napadača, koji je nešto poslije 16 sati nedaleko od svog mjesta stanovanja otvorio vatru na više osoba, uključujući i policijske službenike, potvrđeno je neslužbeno Pobjedi, a prenosi Jutarnji list.

Kako javlja crnogorski portal Vijesti, pozivajući se na izvore iz policije i tužiteljstva, smrtno je stradalo najmanje deset osoba, a četiri su prevezene u Klinički centar. Među poginulima ima i maloljetnih osoba.

Viša državna tužiteljica je na licu mjesta, kao i službenici Hitne pomoći, policije, Službe zaštite i spašavanja, a na Cetinje su poslana i vozila pogrebnog poduzeća iz Budve.

Dva ambulantna vozila s ozlijeđenima u pucnjavi su upućena u Klinički centar Crne Gore u Podgorici. Među ozlijeđenima je i jedan policajac.

Prema neslužbenim informacijama Vijesti, svemu je prethodio obiteljski sukob.

Dio grada na kojem se dogodila pucnjava sada je blokiran, pojačana je nazočnost policije, a okupio se i veliki broj građana Cetinja. Od očevica sa lica mjesta saznaje se da je napadač išao kroz naselje i nasumično pucao na građane koji su se tu zatekli, javlja RTCG.

Napadač sa Cetinja je, prema informacijama Pobjede, ubijen prilikom bijega ka Orlovom kršu. Policija ga je pokušala svladati, on se odbijao predati i pucao u službenike policije.

Navodno nema kriminalnu prošlost.

23. travanj 2024 14:51