StoryEditorOCM
ForumBEZ DLAKE NA JEZIKU

Maštate o zanimanju stjuardes? Kristina ima ‘debelo iskustvo‘ u profesiji, stvari koje je rekla mnogima se neće svidjeti! Seksualizacija je samo detalj

Piše Mozaik SD
4. kolovoza 2022. - 09:13

Mnoge djevojke sanjaju o tome da postanu stjuardese, zamišljajući pritom egzotične destinacije, udobne hotele i dobru plaću.

Sanjarenja o ovoj profesiji ne uključuju čišćenje wc-a, strpljivo smješkanje neljubaznim putnicima, duge iscrpljujuće letove, kroničnu neispavanost zbog promjena vremenskih zona ili ustajanja u dva ujutro...

Iako kaže da ne želi odgovarati djevojke od ove profesije, nego im naprotiv, dati neke savjete kako da se bolje snađu, iskusna stjuardesa iz Beograda, Kristina Grabež, o svemu progovara na društvenoj mreži.

Iskrenošću, bogatim iskustvom i smislom za humor, ova Beograđanka je privukla brojne pratitelje, kojih već na Instagramu ima preko 43.000, a aktivna je i na TikToku i YouTubeu.

Osim spomenutih poslova, Kristina otkriva da ovaj posao uključuje "rad tijekom svih praznika, neželjeni flert i prekomjernu seksualizaciju profesije, opadanje kose, debljanje od avionske hrane, izloženost radijaciji i virusima".

26. travanj 2024 00:57