StoryEditorOCM
ForumISPAD PREDSJEDNIKA

Milanović napao Hanza Mediju: ‘Kriminalna organizacija je to pripremila. Jedini dokaz je mail koji je Sanja transparentno napisala‘

Piše Hina
5. srpnja 2022. - 10:29

Milanović je u Vukovaru komentirao urigiranje svoje supruge Sanje da sinu podigne ocjenu i pritom je žestoko napao Jutarnji list i Hanza Mediju.

- Kriminalna organizacija Handžar medija je to pripremila. Što se ne bave toliko ovim svinjarijama koje izvode Banožić. Ono što sam vidio je da je Sanja napisala mail, ostavila je brazdu duboku tri metra u kojem navodi neke primjere. Neka pošalju prosvjetnu inspekciju... Moj sin je već sazrio, ima 17,5 godina. To je kriminalna organizacija...Utjecaj moje žene je nikakav. Ali ona je moja supruga i sve što piše se gleda drukčije.

U Vukovaru se danas obilježava 15. godišnjice smrti pukovnika HV-a Marka Babića te se očekuje i dolazak predsjednika Republike i vrhovnog zapovjednika Oružanih snaga Zorana Milanovića.

Predsjednik će položiti vijenac na grob pukovnika HV-a Marka Babića na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata.

U 12 sati održat će se program obilježavanja godišnjice smrti pukovnika HV-a Marka Babića kod Spomen doma hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti. Predviđeno je prigodno obraćanje predsjednika Republike. U obilježavanju će sudjelovati izaslanstvo Grada Vukovara koje će predvoditi gradonačelnik Ivan Penava.

04. svibanj 2024 23:16