StoryEditorOCM
ForumUBIO ŽENU I SEBE

Mještani užasnuti tragedijom na sjeveru Hrvatske: ‘I kćerka je živjela tamo s majkom, uspjela je pobjeći...‘

Piše Sandro Pogutz/SD
1. srpnja 2023. - 13:44

Varaždinska policija izvijestila je ove subote o smrtnom slučaju u Bisagu, mjestu nedaleko od Sv. Ivana Zeline

Velika tragedija dogodila se sinoć u stanu u Bisagu, mjestu u Varaždinskoj županiji nedaleko od Sv. Ivana Zeline, u kojoj je poginulo dvoje supružnika. Muškarac (56) oko 23.40 sati aktivirao je ručnu bombu i time usmrtio sebe i svoju 48-godišnju suprugu, potvrdila je ove subote varaždinska policija - piše Večernji list

image

Kuća u kojoj se dogodilo ubojstvo

Željko Hajdinjak/Cropix
image

Balkon kroz koji je ušao (samo)ubojica

Željko Hajdinjak/Cropix

‘‘Očevid na mjestu događaja proveo je zamjenik Županijske državne odvjetnice u Varaždinu uz stručnu pomoć policijskih službenika. Tijela preminulih su po nalogu zamjenika Županijske državne odvjetnice prevezena na Odjel za patologiju Opće bolnice u Varaždinu, gdje će se provesti obdukcija‘‘, javila je policija, a mještani su nam neslužbeno ispričali detalje slučaja. 

- Čuo sam da je upao u stan i aktivirao ručnu bombu, ubio moju poznanicu i sebe. Kćer koja je živjela s mamom u stanu je uspjela pobjeći - kaže nam mještanin koji je užasnut tragedijom u Bisagu.

image

Policija čuva automobil (samo)ubojice

Željko Hajdinjak/Cropix
image

Muškarac je noćas u mjestu Bisag aktivirao ručnu bombu i ubio 48-godišnju ženu i sebe

Željko Hajdinjak/Cropix

To je malo naselje u kojem se svi poznaju. Veli da je počinitelj bio problematičan tip. Ne zna jesu li on i žena koju je ubio prije bili u vezi. Ona i kćerka živjele su same.

U tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog kaznenog djela. Inače, Bisag je selo u općini Breznica, s nešto više od 130 stanovnika.

05. svibanj 2024 02:08