StoryEditorOCM
ForumBRAVO MOMAK

Mladić iz susjedne zemlje traži posao u Hrvatskoj kako bi platio posljednju godinu školovanja, njegov oglas je oduševio sve

Piše PSD
15. travnja 2022. - 22:15

Oglas mladog crnogorskog državljanina postavljen u grupi "Tražim - Nudim Posao - HRVATSKA i EU" izazvao je poprilično zanimanja.

- Lijep pozdrav. Tražim posao u Hrvatskoj za period od sedmog do desetog mjeseca. Završna sam godina fizioterapije, dosadašnje radno iskustvo imam kao recepcioner u kompleksu apartmana u Budvi, radnik u rent-a-car agenciji, maser, vozač B kategorije, turisticki vodič, video i foto editor, radnik za dnevnicu na građevini.

image

F B

Imam dobro znanje iz informatike, tečno govorim engleski jezik i poznajem osnove komuniciranja na ruskom i turskom jeziku.

Svi poslovi osim konobarenja dolaze u obzir.

Crnogorski sam državljanin, sportaš, pedantan, discipliniran i predan poslu...

Srdačno  - napisao je taj dečko, navodeći dalje u komentarima da mu novac treba kako bi financirao posljednju godinu faksa.

- Oglas sam i postavio kako bih zaradio za posljednju godinu studija. Možda postoje poslodavci koji bi mi sad pružili priliku kako bih se onda nakon studija vratio njima. U svakom slučaju, bilo koje iskustvo je dobrodošlo, posebno ako je u hotelima i toplicama napisao je mladić i priložio iscrpan životopis i fotografiju. 

image

F B

Ukoliko mu želite ponuditi posao to možete učiniti OVDJE.

A evo i komentara građana iz FB grupe: 

image

F B

image

F B

image

F B

image

F B

27. travanj 2024 01:02