StoryEditorOCM
ForumTRAŽE VOLONTERE

Mostovci se i dalje protive covid potvrdama, odlučili su pokrenuti inicijativu za prikupljanje potpisa na referendumu: ‘Srušit ćemo Stožer‘

Piše PSD
16. studenog 2021. - 22:38

Članovi Mosta odlučili su na uvođenje covid potvrda reagirati pokretanjem inicijative za prikupljanje potpisa kojom će se organizirati referendum protiv uvođenja 

- Most pokreće inicijativu prikupljanja potpisa za organiziranje referenduma protiv uvođenja covid potvrda kao uvjeta pristupa radnom mjestu i državnim i javnim institucijama.

Inicijalni odbor zajedno s pravnim stručnjacima već se sastao, a trenutno smo u fazi preciznog definiranja referendumskog pitanja. Uskoro ćemo vas obavijestiti o svim detaljima inicijative.

Most čvrsto staje u obranu ustavnih vrijednosti! Nećemo dozvoliti da se naša ustavna prava krše proizvoljnim odlukama Stožera koji djeluje kao parapolitičko tijelo!, napisao je čelnik stranke Božo Petrov na svojem Facebooku. 

Na istoj društvenoj mreži oglasio se i njegov stranački kolega Marin Miletić koji je pozvao pristaše Mosta da im se pridruže volontirajući. 

- Dragi građani, dragi moj hrvatski narode! Nadao sam se da će Plenković pokazati da brine za sve svoje građane, ali nije tako. Namjerno širi podjele i potiče nemire među ljudima da bi u strahu vladao masama.

Plenković necijepljene ucjenjuje, pritišće zato jer sluša svoje gospodare i zato jer sam nije slobodan. Svojim odlukama potiče širenje zaraze koju prenose cijepljene osobe, a onda preko svojih pijuna i trbuhozboraca svađa narod.

Plenković ne voli slobodu. Plenković stvara frontu i manipulira sa slikom sigurnosti. Ali, nema sigurnosti nigdje, pogotovo ne u potpunoj slobodi. Sigurnost je jedino u dragom Bogu.

Zato mi idemo i dalje jako sa svojim narodom, u svim prosvjedima i dalje.

A na referendumu ćemo srušit Stožer, njegovu nelogičnu odluku i pokazati snagu zajedništva hrvatskog naroda. I cijepljeni i necijepljeni su shvatili: moramo se izboriti za slobodu

Dragi ljudi, evo vam tablice. Upišite se, kliknite potvrdu na privolu, javit ćemo vam se, napisao je Miletić. 

19. travanj 2024 12:35