StoryEditor
ForumU SABORU

Mostovci se rugali Ćorićevoj maski, HDZ naljutio njihov performans: Jadničci, siročići. Ono kad nemaš suvislih ideja, a želiš privući bar malo pažnje

Piše JL
4. veljače 2021. - 17:35
Damjan Tadić/Cropix

Saborski zastupnici Mosta danas su u Saboru svi odreda nosili zaštitne maske za lice s inicijalima tć. Ista je to maska kakvu je prije tjedan dana prvi put stavio ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić (41), te je ubrzo postala predmet rasprave na društvenim mrežama, piše Jutarnji list.

Riječ je o običnoj bijeloj maski, koja u kutu ima inicijale koje ministar koristi na nedavno otvorenom profilu na Twitteru. Osobne tvitove, kako stoji u opisu profila, potpisuje sa tć, pa su mnogi shvatili masku kao promociju Twitter profila.

U međuvremenu se oglasio i HDZ koji je na Facebooku reagirao na gestu Mostovaca u Saboru.

- Jadničci. Ili siročići, ako Vam je draže. Ono kad nemaš suvislih ideja, a patološki želiš svakog dana privući bar malo pažnje medija. Most je i u Metkoviću, gradu u kojem je nastao, zahvaljujući ovakvim plitkim forama postao toliko irelevantan da ni najvećim dokoličarima ne pada na pamet ispisivati (bp) ili (ng), a kamoli izrađivati maske. U ime ministra Tomislava Ćorića Mostovim dangubama prenosimo zahvale jer promoviraju njegov Twitter profil!, stoji u objavi na službenom profilu HDZ-a uz fotografiju iz Sabora.

27. srpanj 2021 05:20