StoryEditorOCM
ForumAPEL JAVNOSTI

Na Krku pronađena ozlijeđena žena, ne sjeća se tko je. Policija traži pomoć, prepoznajete li je?

Piše PSD
15. rujna 2021. - 22:04

Primorsko-goranska Policijska uprava u srijedu je objavila da je proteklog vikenda, u nedjelju, na području otoka Krka pronađena ženska osoba srednjih godina, kojoj je pružena liječnička pomoć, ali koja se trenutno ne sjeća vlastitog identiteta pa su apelirali na javnost da se jave ako prepoznaju gospođu.

- Riječ je o ženskoj osobi starosti oko 60 godina, srednje tjelesne građe i visine 165 cm, plave kose do ramena i plavih očiju. U trenutku pronalaska bila je odjevena u tamnoplavu majicu na bijele pruge s kapuljačom, crne hlače, tenisice i platnenu kapu-šešir roze boje, navodi se u policijskom priopćenju.

- Radi utvrđivanja identiteta pronađene ženske osobe, budući da ga se spomenuta osoba trenutačno ne sjeća, molimo građane ako imaju informacije o spomenutoj osobi neka ih dojave u Policijsku postaju Krk na broj telefona 051/439-210 ili na broj 192. Informacije se mogu dostaviti i putem e-maila primorsko-goranska@policija.hr, zaključila je policija u priopćenju uz koje je objavila i fotografije gospođe.

21. lipanj 2024 22:33