StoryEditorOCM
ForumDJEČAK IZ TRILJA (14) SLUŽBENO OSUMNJIČEN ZA POKUŠAJ UBOJSTVA MAJKE

Na ulici je izbo nožem u oko i po vratu, nesretna žena još uvijek je na Jedinici intenzivnog liječenja

Piše Slobodna Dalmacija
27. veljače 2019. - 18:37
Hitna pomoć Split KBC

Zbog nanošenja ubodnih rana nožem 47-godišnjakinji u Trilju u utorak oko 15,40 sati osumnjičen je njen 14-godišnji sin.

Teško ozlijeđena žena zaprimljena u splitsku bolnicu, ima ubodne ozljede vrata i oka; Njen 14-godišnji sin odveden u policijsku postaju, vatrogasci ulicu isprali od krvi

Nakon privođenja u Policijsku postaju Sinju iste večeri, maloljetnik je doveden na pregled u KBC Split te je ponovno doveden u službene prostorije nakon čega je u srijedu oko 15 sati doveden pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za pokušaj ubojstva.

'Jučer neposredno nakon događaja u službene prostorije doveden je maloljetnik nad kojim je provedeno kriminalističko istraživanje. Utvrđeno je postojanje sumnje da je 26. veljače u 15.40 sati fizički napao 47-godišnjakinju i ozlijedio je nožem.

Prevezena je u splitsku bolnicu na pružanje liječničke pomoći, zadobila je teške tjelesne ozljede i zadržana je na bolničkom liječenju. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja maloljetnik je uz kaznenu prijavu zbog postojanja sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju predan pritvorskom nadzorniku', priopćila je splitska policija.

Budući da se radi o maloljetniku i o obiteljskoj tragediji, policija o slučaju ne želi davati nikakve druge informacije.

Teško ozlijeđena žena s ubodnim ranama oka i vrata se u srijedu ujutro nalazila na Jedinici intezivnog liječenja KBC Split.

19. travanj 2024 14:26