StoryEditorOCM
ForumBIVŠA MANEKENKA

Nakon medijskih skandala i potpune tišine, oglasila se i Nina Morić; Evo kako izgleda, i čime se sad bavi

Piše Scena SD
15. siječnja 2024. - 18:00

Nakon godinu dana medijske praznine, Nina Morić ponovno puni novinske stupce - ovaj put, ne skandalima poput onog prošlogodišnjeg, s bivšim suprugom Fabriziom Coronom

Bivša manekenka talijanskih korijena gostovala je u jednoj talijanskoj emisiji, a mnoge je iznenadila svojim novim imidžom kojim podsjeća na onu staru Ninu, no ipak nešto buntovniju. 

Energična Nina izgledala je poput lavice u zlatnoj, blještavoj odjevnoj kombinaciji, s afro pletenicama koje su dale određenu dozu "divljine".

Nina je u lipnju dobila sepsu, te je manekenkin život doslovce visio o niti.

"Život mi je bio u opasnosti zbog sepse koju sam imala. Davali su mi razne antibiotike, liječnici nisu znali kako mi pomoći", rekla je istaknula kako bi voljela da se ljudi koji su je povrijedili, smognu snage ispričati joj se. 

Nina je ovom prilikom iskreno progovorila i o potrebi da se povuče iz medija te da ponovno pronađe sebe i unutarnji mir kojem teži. 

"Trebali su mir i tišina da se posvetim sebi. Imala sam težak period u životu, ali s druge strane bilo je lijepo", ispričala je i naglasila kako ne želi više pričati o svom životu." rekla je Nina, te otkrila i kako joj je u pronalasku duševne ispunjenosti i mira, ponajviše pomogao novo otkrivena ljubav, i hobi - slikanje. 

30. travanj 2024 17:47