StoryEditorOCM
ForumSUPRUG IZ PAKLA

Nasilni Zagrepčanin gušio se u dugovima, pa se sjetio monstruozne ideje koja je uključivala njegovu trudnu suprugu

Piše Jutarnji.hr
4. studenog 2019. - 21:27
nasilje

 

Zbog sumnji da je od početka godine podvodio svoju novopečenu trudnu suprugu, policija je na području Zagreba uhitila 35-godišnjeg muškarca - piše Jutarnji.

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac koji je otprije poznat policiji zbog više sitnijih kaznenih djela osumnjičen je da je svoju 29-godišnju suprugu, s kojom je u formalnom braku nešto više od pola godine, nagovarao da ima seksualne odnose za novac s nekoliko muškaraca. Objasnio joj je da bi to trebala raditi kako bi otplatila njegov dug.

Prema inkriminacijama koje je policija najviše zasnovala na prijavi 29-godišnjakinje, suprug ju je prvo nagovarao da ima seksualni odnos s jednom osobom, svojim navodnim vjerovnikom, tvrdeći da će mu time pomoći da vrati dug od 3000 kuna.

Ona je na to pristala, a nakon što je s nepoznatim muškarcem imala seksualni odnos, shvatila je da je njezinin suprug sve to snimao mobitelom. Međutim, nakon nekoga vremena suprug je više nije molio da ima seksualne odnose s drugim muškracem nego joj je počeo prijetiti, jednom prilikom i nožem.

Osim toga, muškarac koji je dolazio s njom imati seksualne odnose također joj je počeo prijetiti tvrdeći da je sada ona njemu dužna za zaštitu. Iako je suprug čak razmišljao da objave oglas za pružanje seksualnih usluga, 29-godišnjakinja se tome usprotivila. Na kraju se odselila od supruga s kojim je u međuvremenu dobila i dijete, no nedavno je policiji prijavila da je suprug opet naziva i prijeti joj.

Muškarac je uhićen i predan pritvorskom nadzorniku, a protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog trgovanja ljudima. Istražni sudac mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela i utjecaja na svjedoke.

06. lipanj 2023 18:02