StoryEditorOCM
ForumTRAGIČAN SLUČAJ

Nezapamćena strava u Njemačkoj: majka bacila dvoje djece preko balkona pa i sama skočila. Preminula 3-godišnja djevojčica

Piše PSD
29. srpnja 2022. - 21:51

Policija je u zapadnonjemačkom Saarbrueckenu u petak pokrenula istragu protiv žene za koju je sumnja da je svoje dvoje malodobne djece bacila s balkona, a zatim i sama pokušala samoubojstvo, pri čemu je smrtno stradala njena trogodišnja djevojčica.

"Policija sumnja da se radi o ubojstvu i pokušaju ubojstva, a glavna osumnjičena je 38-godišnja majka preminule trogodišnje djevojčice", rekao je glasnogovornik policije u Saarbrueckenu na krajnjem zapadu Njemačke.

Prema prvim spoznajama 38-godišnjakinja je u četvrtak navečer s gornjeg kata kuće, s visine od oko 5 metara, prvo bacila svoju trogodišnju kćerku koja je podlegla ozljedama, zatim jednogodišnju kćerku te potom i sama skočila.

Majka je u incidentu ozbiljno ozlijeđena, dok je jednogodišnja djevojčica prošla gotovo neozlijeđena. Trogodišnjakinja je umrla u bolnici.

Policija je priopćila da su djeca premala da bi se sama popela preko ograde balkona.

Majka se sa svojim partnerom i dvoje djece nalazila u posjeti roditeljima u Saarbrueckenu. Po navodima policije, osumnjičena boluje od "težih psihičkih poremećaja".

03. listopad 2023 17:41