StoryEditorOCM
ForumSVAKA ČAST

Nina je u 51. godini donijela životnu odluku i rezultati su spektakularni: pogledajte je u kupaćem i s kraćom kosom

Piše Scena SD
19. lipnja 2023. - 12:33

Nina Badrić je jedva dočekala ljetne dane. Na svom instagramskom profilu objavila je, naime, fotografiju u jednodijelnom kupaćem kostimu i uz nju jednostavno napisala: Ljeto 2023.

Na fotografiji glazbenica sjedi na stepenicama iza staklene pregrade, a u prvom su planu njezina vitka figura i svjež, mladenački izgled. Nina je pratiteljima dala do znanja da je trenutno u Opatiji, a svi su krenuli hvalili Ninin izgled i dojam koji ostavlja na najnovijim fotografijama.

Uočili su i da je pjevačica skratila kosu koja je sada, u skladu s trendovima, stilizirano razbarušena.

Osvježen izgled, osim njezi o kojoj vodi računa, Nina duguje i temeljitoj promjeni prehrane.

Kako je ranije rekla u intervjuu za Gloriju, iz prehrane je izbacila meso i sve proizvode životinjskog porijekla, osim malo ribe. Pored toga što je postala discipliniranija u prehrani, više je discipline uvela i u ostale aspekte života.

Zagrebačka pjevačica će za petnaestak dana proslaviti 51. rođendan, a osobno smatra kako je njezin dobar izgled posljedica "uvijek mladog duha".

Nina ne miruje ni poslovno, nedavno je s Petrom Grašom najavila duet, pjesmu "Nemoj”, koju će popularni dvojac premijerno izvesti na Melodijama Jadrana, 25. lipnja u Splitu.

06. svibanj 2024 07:28