StoryEditorOCM
ForumNEMA NEĆU, NEMA NE MOGU

Nova sezona ‘Života na vagi‘ bit će najeekstremnija; trenirat će se na nadmorskoj visini od 9000 metara, u show ulazi i 60-godišnjakinja!

Piše PSD
17. srpnja 2022. - 07:54

Okruženi zelenilom u srcu Gorskog kotara, u mjestu Gerovo počelo je snimanje šeste sezone RTL-ova showa "Život na vagi" u kojem će bitku za zdraviji stil života i manjak kilograma voditi dvadeset kandidata.

I u ovoj sezoni gledat ćemo uigranu ekipu; treneri će biti Maja Ćustić i Edin Mehmedović, dok će Marijana Batinić voditi show. A da gledatelje očekuju do sada neviđeni krajolici, kao i razna iznenađenja, otkrio je producent emisije Vanja Meandžija.

- Ova je sezona ekstremna. Nema prostora za popuštanje i natjecatelji će to spoznati već na samom početku. Snima se na nevjerojatnoj lokaciji, u najvećoj izolaciji koju je "Život na vagi" do sada imao. Kandidati će se od srpnja do listopada morati hrvati s ekstremnim gorskim vremenskim uvjetima i treninzima na svježem gorskom zraku na nadmorskoj visini većoj od 900 metara - otkrio je Meandžija.

I treneri Maja i Edo otkrili su koliko su sretni što borave u prekrasnoj prirodi, ali i "ocijenili" nove natjecatelje s kojima su već prionuli na posao.

image

Mirjana Batinić
 

RTL PRESS

''Prirodne ljepote ovoga kraja su čarobne i nestvarne, raj za svakog tko voli i uživa u zelenilu. Vremenski uvjeti znaju se mijenjati iz minute u minutu pa smo ponekad mađioničari koji moraju biti spremni na sve i u sekundi promijeniti plan. Klima-uređaj nije mi potreban, štoviše, pokrivam se poplunom, kaže Maja te ističe kako su svi kandidati zanimljivi na svoj način.

- Čine mi se ozbiljniji, borbeniji i uporniji, ali tek smo na početku pa ih neću puno hvaliti da se ne iznenadim, kaže Maja te dodaje da je ove godine dobna granica kandidata znatno viša - imamo najstariju kandidatkinju do sada – ima 60 godina.

I Edi se novo okruženje čini kao bajka, a otkrio je i kakvog je mišljenja o novim kandidatima.

- Dojma sam kako će ova sezona biti puna iznenađenja, a prvo me ugodno iznenadila lokacija. Timovi su odabrani, a kandidati su prionuli na posao. Pažljivo slušam njihove priče i pratim sve što rade na treningu. Očekujte neočekivano! - otkrio je Edo.

24. travanj 2024 16:20