StoryEditorOCM
ForumBRUTALNI OBRAČUN

Objavljena je još jedna, dosad neviđena snimka divljanja na Platku: Jasno se vidi tko je počeo tučnjavu!

Piše Vijesti SD
3. veljače 2023. - 19:48

Ne stišavaju se reakcije na incident koji se dogodio u nedjelju na skijalištu Platak, nakon što su trojica mladića u BMW-u, driftajući po skijaškoj stazi, upali u dublji snijeg i zaglavili se. Zatražili su od jednog pripadnika HGSS-a da im izvuče automobil, a kada im je objasnio da to ne može učiniti, napali su ga i udarali.

Policija je jučer izvijestila da će petoricu sudionika tučnjave na Platku prekršajno prijaviti, no među njima nije ozlijeđeni pripadnik HGSS-a, kako je ranije objavljeno.

RTL je u posjedu i do sada neviđene snimke brutalne tučnjave s nadzorne kamere na skijalištu. Možete ju pogledati OVDJE.

Na snimci se vidi kako tučnjavu udarcem započinje osoba u bijeloj jakni, a druga osoba pada na pod. Tada kreće naguravanje i tučnjava druge dvije osobe. Osoba u zelenim hlačama, pripadnik HGSS-a koji se vidi i na početku sukoba dobiva, kako se čini - udarac nogom i pada na pod. A zatim slijedi najbrutalniji dio snimke, kada taj isti član HGSS-a u sjedećem položaju dobiva još jedan brutalan udarac nogom u glavu nakon čega pada, a ljudi mu dolaze u susret radi pružanja pomoći.

Napadača zatim napadaju, među ostalim i štapom. U isto vrijeme i dalje traje još jedna tučnjava.

23. travanj 2024 11:40