StoryEditorOCM
ForumTJEDAN DANA POTRAGE

Objavljeni detalji prvih sat vremena nakon nestanka Danke, evo zašto majka nije odmah pozvala policiju

Piše Vijesti SD
2. travnja 2024. - 09:18

Blic piše o prvih 59 minuta nakon što se djevojčici prošlog utorka izgubio trag. Nestala je u 13 sati, a prva policijska patrola je na teren stigla u 13.59.

Bojana Otović Pjanović, dužnosnica u Upravi kriminalističke policije Srbije koja na terenu rukovodi potragom za dvogodišnjom Dankom, kaže da se ne zna s apsolutnom sigurnošću da se radi baš o 59 minuta. Naime, prvi medijski izvještaji javljaju da je djevojčica nestala oko 13 sati, a prvi poziv policiji u Boru je stigao u 13.45 sati i to se vrijeme spominje u poruci sustava ‘Pronađi me‘.

Ujak djevojčice tvrdi da je njegova sestra Ivana posljednju sliku djece u Banjskom polju snimila oko 13.20 sati, što znači da je Danka nestala nakon toga.

Policija je na teren stigla oko 14 sati, a njezin otac je na mjesto nestanka došao u 13.58, rekla je Otović Pjanović.

Stefan Dragomirović, ujak male Danke, tvrdi da Dankina majka, nakon što joj je kćerka nestala, nije odmah digla uzbunu jer je vjerovala da je Danka negdje u blizini i da će je sama pronaći.

Dankin ujak tvrdi da je Dankina majka "dozivala, tražila, gledala svuda", ali da "Danke nigdje nije bilo".

- Uplašila se i pozvala muža Miloša, obavijestila ga da ne može pronaći kćer. Ne znam točno koje vrijeme je bilo, ali ubrzo nakon toga su pozvali i policiju - rekao je Dankin ujak.

Ovoga utorka potraga traje već tjedan dana.

26. srpanj 2024 22:52