StoryEditorOCM
ForumTKO ĆE PRIJE

Odlučili su testirati brzinu Hrvatske pošte, rezultat je hit: ‘Što očekujete, meni su izgubili frižider‘

Piše MOZAIK SD
11. studenog 2023. - 12:26

Novinari Zagrebinfa odlučili su se na eksperiment kojeg su podijelili na TikToku, i izazvali brojne reakcije. Odlučili su testirati brzinu pošte; reporterka je sebi poslala pismo s jedne adrese na drugu, te su gledali koliko će biti potrebno da pismo s Džamije dođe do Črnomereca.

"Dan prvi, dolazim s posla, da vidimo ima li što u kasliću" govorila je novinarka snimajući se kako otvara prazan sandučić za pisma. 

Isti ju je prizor dočekao i iduća četiri dana. 

"Konačno, peti dan, idemo vidjeti je li pošta danas napokon stigla". Na čuđenje, sandučić je i dalje "zjapio" prazan, a nažalost, pismo nisu dočekali ni šestog dana. 

"Imamo li danas možda više sreće s poštom, idemo vidjeti" rekla je novinarka, a pismo se konačno nalazilo u njezinom poštanskom sandučiću. 

"Ljudi moji nećete vjerovati, ali pismo je stiglo i trebalo mu je čini mi se, samo tjedan dana. Eto, brzina hrvatske pošte" zaključila je novinarka. 

Video je zasmijao mnoge, pa su mnogi odlučili ostaviti komentar u znak solidarnosti s onima koji svoje pismo čekaju po tjedan dana. 

"Šta se očekuje... meni su izgubili frižider. Naganjali se skoro dva mjeseca" napisala je jedna korisnica.

"Najgora tvrtka u Hrvatskoj. Da su vani u roku 5 dana bi propali. U Vodicama na moru čekaš po 20 dana, paketiće iz Kine 2 mjeseca, ne dostavljaju." zaključio je korisnik. 

 

 

28. travanj 2024 00:14