StoryEditorOCM
ForumFATALNA ADRIANA NASAMARILA MLADIĆA SLOMLJENOG SRCA

Olakšala ga za 20.000 kuna lažno mu obećavši seks i skidanje uroka

Piše Zadarski.hr
9. ožujka 2018. - 10:45
prostitucija

Mladiću iz Rijeke 23-godišnja djevojka s oglasnika obećala je da će mu pružati seksualne usluge. Međutim, umjesto da je s njim spavala i, kako su dogovorili, skinula mu uroke, ona ga je 'olakšala' za 20-ak tisuća kuna, javlja Novi list.

Adrijana Ademi, također iz Rijeke, osumnjičena je za sedam kaznenih djela prevare te je u četvrtak poslijepodne smještena u riječki zatvor.

Mladi 24-godišnji klijent javio se na njezin oglas za erotsku masažu koji je bio objavljen na oglasniku Burza te je s njom dogovorio susret prošlog utorka na željezničkom kolodvoru u Rijeci. Tada mu se ona predstavila kao Marinela i utanačila da će mu spolne usluge pružiti za 600 kuna, a puteni užitak će mu biti uvećan i time da će im se pridružiti još jedna djevojka.

Mladić je dao traženu svotu, a Marinelu se sumnjiči da je uspjela nagovoriti mladog klijenta da joj preda još 2.000 kuna, 'prodavši' mu priču da može zaraditi jer poznaje jednu ženu koja treba razmijeniti eure u kune. No, prodavačica ljubavi se izgubila kad je dobila novac.

Ipak, u sljedećim danima mladić je lakovjernošću postao žrtvom serije prijevara. Već sljedećeg dana, koristeći njegovu trenutačnu slabost i psihičku nestabilnost zbog nedavnog prekida ljubavne veze, pridobila je mladića da joj preda 3000 kuna. Lažno ga je uvjerila da će mu pružati seksualne usluge te da će, s druge strane, dodatno zaraditi u razmjeni eura u kune. Tog je dana uspjela i u nakani da joj bude sponzor u kupnji niza artikala. Sastali su se u trgovačkom centru ZTC, a ona je obavila kupovinu koju je 24-godišnjak platio ukupno oko dvije tisuće kuna.

Dan kasnije mladog klijenta je, olakšala za oko 1.800 kuna. Dogovorila je s 24-godišnjakom susret na koji je došla s jednim muškarcem, lažno ga uvjeravajući da će mu dotični skidati uroke. Za tu uslugu tražila je da kupi tri šteke cigareta i preda 1000 kuna, što je nesretnik i učinio.

Prevarantica je dovela žrtvu i u poslovnicu VIP-a, nakon što ga je i u ovom slučaju uvjerila da će ona plaćati mjesečne rate za mobitel i mobilne usluge operatera, a on sklopi ugovor na svoje ime. U ovom slučaju radilo se o mobitelu Samsung Galaxy S8, koji je također zadržala, a mladiću ostavila namirenje ukupne svote od oko 8.500 kuna. Istu stvar je napravila i u poslovnicu Tele2, gdje je 24-godišnjak sklopio pretplatnički ugovor za mobitel Samsung J7. U ovom slučaju prevara je teška oko 4.240 kuna.

Na kraju su ovi slučajevi dospjeli pod lupu policije, a kriminalističko istraživanje proveli su službenici Policijske postaje Opatija. Adrijana Ademi je uhićena, a sudac istrage odredio joj je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, javlja Novi list.

18. travanj 2024 19:24