StoryEditorOCM
Forum"NOBELOVCI"

Ovo su muškarci koju su se potukli na jučerašnjoj utrci: svi su hrvatski državljani, evo od kuda su

Piše M. Pušić/JL
24. travnja 2023. - 09:12

Gledatelji WRC Croatia Rallyja koju su se u subotu potukli na stazi u mjestu Dančulović na području Ozlja, neposredno prije nailaska jednog od vozila koje je sudjelovalo na utrci, ugrozivši tako sebe, posadu vozila te druge gledatelje, privedeni su jutros nešto prije 8 sati na Općinski sud u Karlovcu, piše Jutarnji list.

Jedno policijsko vozilo dovezlo je dvojicu mladića, a drugo vozilo jednoga. Tog drugog je pred sudom dočekao još jedan mladić. Nije poznato koja je njegova uloga, odnosno, radi li se također o osumnjičeniku.

Podsjetimo, policija je jučer u večernjim satima javila "da policijski službenici Policijske postaje Ozalj provode kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca starosti 30, 28 i 23 godine".

Njih se sumnjiči da su 22. travnja u popodnevnim satima u naselju Dančulovići, Ozalj, prilikom održavanja WRC Croatia Rally 2023. počinili prekršaje iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira ta Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima, kažu u PU karlovačkoj.

Iz policije su također potvrdili da su osumnjičeni muškarci hrvatski državljani s područja Karlovačke i Zagrebačke županije.

image
Robert Fajt/Cropix
image
Robert Fajt/Cropix
image
Robert Fajt/Cropix
05. ožujak 2024 13:10