StoryEditorOCM
ForumBLISKI PRIJATELJ

Pavle Kalinić demantira sam sebe; Za Nacional izjavio: ‘Bandiću je pozlilo u jednom zagrebačkom restoranu‘, Indexu tvrdi: ‘Nisam to rekao‘

Piše PSD
28. veljače 2021. - 13:35

Pročelnik Gradskog ureda za upravljanje u hitnim situacijama i dugogodišnji prijatelj Milana Bandića Pavle Kalinić potvrdio je u razgovoru za Nacional da je zagrebačkom gradonačelniku pozlilo u subotu 30-ak minuta prije ponoći u jednom zagrebačkom restoranu. Nakon toga je prevezen u KB Sveti Duh gdje je i preminuo.

Kalinić je nekoliko riječi rekao i o predstojećim lokalnim izborima.

- Vidjet ćemo hoćemo li ići na izbore ili nećemo. Također, tek ćemo vidjeti hoćemo li na izbore s listom ili s kandidatom za gradonačelnicu ili gradonačelnika, izjavio je Kalinić.

- Ni sam ne mogu vjerovati da je Milan Bandić umro. Kada sam čuo da mu je pozlilo istrčao sam van iz stana i krenuo prema bolnici, nisam prošao ni sto metara kada su mi javili da je umro. Imat ćemo sad sastanak da vidimo što ćemo dalje, napravit ću najbolje što mogu, rekao je za Nacional Pavle Kalinić.

Novinari Indexa nazvali su potom Kalinića, koji je ustvrdio kako nije rekao da je Bandiću pozlilo u jednom zagrebačkom restoranu.

"Nisam to rekao", rekao je Kalinić na početku razgovora za Index pa nastavio: "Čim sam čuo da mu je pozlilo, odjurio sam u bolnicu, nisam ni stigao do nje, a već su mi javili da je umro. U bolnicu me potom nisu pustili, pa sam odmah krenuo k njegovoj ženi. Nisam htio da se dogodi ono što se nedavno dogodilo kad je sin pokojnog Zlatka Saračevića saznao iz medija da mu je otac preminuo."

Indexovi novinari su ga pitali još jednom - znači li to da demantira ono što Nacional tvrdi da im je rekao. "Ne znam više što sam rekao, a što nisam. Oka nisam sklopio. Da sad sjednem na klupu, odmah bih zaspao", rekao je na kraju.

25. travanj 2024 07:27